سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: SDTIM05_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 39
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب یک محل مناسب برای احداث ایستگاه جداسازی گاز طبیعی در میدان نفتی هویزه به کمک GIS و روش TOPSIS
چکیده مقاله:
تصمیم گیری صحیح یکی از مهمترین نیازهای پیاده سازی زیرساخت های خدماتی است. عراق به عنوان کشوری با منابع نفتی فراوان، نیازمند برنامه ریزی صحیح برای بهینه سازی هزینه ها و برآورد نیازهای آینده در صنعت نفت است. پیاده سازی زیرساخت های اصلی نیازمند معیارهای متنوعی است که بازه وسیعی از علوم مختلف را شامل می گردد. اکثر مسایل تصمیم گیری شامل معیارها و گزینه های متفاوتی هستند. سیستم اطلاعات مکانی به عنوان بستر مناسبی برای کار با این داده ها، تکمیل کننده روش های تصمیم گیری چند معیاره است. هدف این پایان نامه انتخاب بهترین مکان برای ایستگاه جداسازی گاز از نفت در شهر میسان با استفاده از GIS و MCDM است. در این تحقیق از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی برای وزن دهی معیارهای مختلف کمی و کیفی استفاده شده است. در ادامه نقشه معیارهای مختلف در اختیار کارشناسان وزارت نفت قرار گرفته تا موقعیت های مناسب برای احداث ایستگاه را پیشنهاد دهند. سپس موقعیت های پیشنهاد شده با استفاده از روش TOPSIS و با استفاده از وزن های بدست آمده از روش AHP رتبه بندی شده اند. بر اساس روش تاپسیس گزینه شماره دو در نزدیکی میان نفتی حویزه به عنوان برترین مکان برای احداث ایستگاه جداسازی انتخاب گردیده است. در بررسی انتخاب این نقطه می توان به فاصله مناسب آن از منابع، دسترسی عالی به جاده، فاصله نسبتا کم تا چاه های نفتی حویزه و شرایط توپوگرافی مناسب اشاره کرد. این فاصله کم سبب کاهش هزینه های انتقال لوله می گردد.
کلیدواژه ها:
؛ GIS، تصمیم گیری چندمعیاره، AHP، استان میسان ، TOPSIS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1159726/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشم احمد الطائی، رافد و شاد، روزبه و قائمی، مرجان و الاعسم، اوس عباس،1399،انتخاب یک محل مناسب برای احداث ایستگاه جداسازی گاز طبیعی در میدان نفتی هویزه به کمک GIS و روش TOPSIS،پنجمین کنفرانس بین المللی تکنیک های توسعه پایدار در مدیریت و مهندسی صنایع با رویکرد شناخت چالش های دائمی،،،https://civilica.com/doc/1159726
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، هاشم احمد الطائی، رافد؛ روزبه شاد و مرجان قائمی و اوس عباس الاعسم)
برای بار دوم به بعد: (1399، هاشم احمد الطائی؛ شاد و قائمی و الاعسم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.