سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: HUMANITY03_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 18
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله موانع حضور زنان در نهادهای نمایندگی
چکیده مقاله:
بحث حضور زنان در نهادهای نمایندگی تنها از باب هم راستا شدن با جنبش های جهانی و یا کنوانسیون های بین المللی که بر برابری سیاسی زنان و مردان پای می فشارند اهمین ندارد، بلکه جامعه ای که از حضور زنان در نهادهای نمایندگی محروم است از ظرفیت مهم قانون گذاری محروم مانده است. در ایران حضور زنان در نهادهای نمایندگی گاهی مورد استفاده های تبلیغاتی قرار گرفته و همسو با جریان های سیاسی اهمیت کمتر یا بیشتری می یابد. این نوشتار در ابتدا به اهمیت حضور زنان در نهادهای نمایندگی می پردازد، سپس موانع را در قالب موانع قانونی، موانع سیاسی، و موانع اجتماعی بررسی کرده و سپس به موانع ایدئولوژیک و روان شناسانه می پردزاد. مانع نهایی به موانع مالی اختصاص دارد که یکی از مهم تین چالش های انتخاباتی در دوران معاصر است که با نمایش قدرت پول مشخص می شود. در این نوشتار تعداد چهار نفر از نمایندگان یا نامزدهایی که موفق به ورود به نهادهای نمایندگی نشده بودند طرف مصاحبه قرار گرفتند که بنا به مورد در هر یک از بخش ها منعکس شده است. یکی از چالش های پیش روی این تحقیق، محدودیت زمان و عدم دسترسی به نمایندگان بود. نمایندگان نیز در ارائه جواب های خود ملاحظات بسیاری را در نظر می گرفتند و در پاره ای از اوقات جواب ها رنگ و بوی مصلحت اندیشانه داشت. نمایندگان از دو شهر لار و تهران انتخاب شدند تا امکان مقایسه فراهم گردد. در نهایت تلاش شده است راهکارهایی برای مشکل حضور کمرنگ زنان در نهادهای نمایندگی ارائه گردد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1159659/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کامیاب، میثا،1399،موانع حضور زنان در نهادهای نمایندگی،سومین کنگره بین المللی تحقیقات بین رشته ای در علوم انسانی اسلامی، فقه، حقوق و روانشناسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1159659
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، کامیاب، میثا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، کامیاب؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سبک زندگی اسلامی و تربیت فرزند در جهان مدرن
- نقش امید در تعلیم و تربیت اسلامی
- بررسی میزان انطباق محتوای برنامه درسی علوم تجربی پایه اول با اهداف مصوب برنامه درسی ملی دوره ابتدایی
- تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت از نگاه قرآن کریم با تأکید بر مبانی و اصول آن
- اخلاق حرفه ای اداری با تاکید بر مدیریت منابع انسانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.