تاثیر نانو ذرات آهن بر روی ویژگیهای فیزیولوژیک (فنل، فلاونوئید، آنتی اکسیدان و اسانس)گیاه اطلسی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: PDCONF07_276
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 601
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد کشاورزی
لیسانس کشاورزی
چکیده
هدف: گیاه اطلسی دارای رقم های یکساله و دائمی، گلدار و زینتی متعلق به خانواده سوالناسه میباشد. همچنین دارای ارقام گلدانی و مناسب برای کاشت در فضای سبز در فصول بهار و تابستان است. مطالعه کشت و کار بهینه گلها و گیاهان زینتی، دستیابی به بهبود کمی و کیفی، رفع مشکلات تولید و به دست آوردن گلهایی با کیفیت مناسب میتواند موفقیت را در بازارهای اقتصادی تضمین نماید .روش شناسی پژوهش:این پژوهش به منظور بررسی تأثیر نانو ذرات آهن 0،1 ،2 و 4 گرم در لیتر به صورت آزمایش فاکتوریل انجام شد.نتیجه گیری:نتایج نشان داد اثر نانو کود بر روی میزان فنل در سطح احتمال 1 معنی دار بود و بیشترین فنل برای غلظت 4 و کمترین فنل در غلظت 0 با 0/08 بود. نتایج نشان داد اثر نانوکود بر روی میزان فلاونوئید در سطح احتمال 1 معنیدار بود و بیشترین فلاونویید در نانو کود با غلظت بالا 0/32 بود و کمترین فلاونویید در تیمار شاهد با 0/08 بود. نتایج نشان داد اثر نانوکود بر روی میزان آنتیاکسیدان در سطح احتمال 1 معنی دار بود و بیشترین آنتی اکسیدان در کمترین غلظت با 1/12 بود و کمترین آنتی اکسیدان در بیشترین غلظت با 0/26 بود. این در حالی است که، میزان اسانس با افزایش نانو کود کاهش یافته است و اثر منفی داشته است. لذا به دست آوردن غلظت مناسب از نانو کود برای دستیابی به کشاورزی اصولی امری ضروری است.کلیدواژه ها
اطلسی، صفات مورفولوژیک، نانو ذرات آهنمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.