سال انتشار: 1399
محل انتشار: فصلنامه پژوهشنامه اقتصادی، دوره: 20، شماره: 76
کد COI مقاله: JR_JOER-20-76_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 19
فایل این مقاله در 47 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 47 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تامین مالی شکاف بودجه «دره مرگ» در تحقیق و توسعه (R&D):رهیافت مدلهای فضایی
چکیده مقاله:
نوآوران و سرمایهگذاران معمولا ادعا میکنند «شکاف تامین مالی» یا «دره مرگ» در مرحله میانی فرآیند بین تحقیق پایه و تجاریسازی محصول جدید وجود دارد که تاثیر معناداری بر بهرهوری محرکهای مالی در زمینه حمایت مالی از فعالیتهای R&D بهمنظور حرکت فناورانه به سمت تجاریسازی دارد. محرکهای مالی شامل مشوقهای مالیاتی، یارانهها، گرنتها و سایر انگیزهها است. هر شرکت برای سرمایهگذاری با نرخ بازگشت نهایی و هزینه نهایی سرمایه برای مخارج R&D روبهرو است که توسط سیاستهای عمومی تحقیق و توسعه نیز تحت تاثیر قرار میگیرند. این مطالعه درصدد است پیچیدگی چارچوب مفهومی اقتصاد خرد را با استفاده از توابع CES به حالت منطقهای تبدیل کند؛ بنابراین، سه منطقه اروپا (OECD)، جنوب شرق آسیا و آسیای مرکزی برای مقایسه اثرات محرکهای مالی انتخابشده است. برای این منظور از مدلهای پانل پویای فضایی برای دوره 2016-2005 استفاده شده است. با تایید مدل (SDM) محرکهای مالی دولت بهعنوان سیاستهای حمایتی که میتوانند موجب تحریک فعالیتهای تحقیق و توسعه و تامین مالی شکاف بودجه شوند، دارای اثرات داخلی، خارجی و اثرکل هستند. اثرکل مثبت و معنیدار محرکهای مالیاتی بر R&D در کشورهای OECD و اثر خارجی مثبت در جنوب شرق آسیا تایید شد، اما برای کشورهای آسیای مرکزی، اثر محرکهای مالیاتی تایید نشد. همچنین رابطه تعاملی (جانشینی) بین حمایتهای مستقیم و محرکهای مالیاتی در کشورهای OECD وجود دارد، اما برای کشورهای جنوب شرق آسیا و آسیای مرکزی این رابطه به صورت مکملی است.
کلیدواژه ها:
تحقیق و توسعه (R&D), تامین مالی شکاف بودجه, حمایتهای مستقیم و محرکهای مالیاتی, مدلهای پانل پویای فضایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158353/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظری، رقیه و امام وردی، قدرت الله،1399،تامین مالی شکاف بودجه «دره مرگ» در تحقیق و توسعه (R&D):رهیافت مدلهای فضایی،،،،،https://civilica.com/doc/1158353
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، نظری، رقیه؛ قدرت الله امام وردی)
برای بار دوم به بعد: (1399، نظری؛ امام وردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.