سال انتشار: 1399
محل انتشار: ماهنامه عمران و پروژه، دوره: 2، شماره: 10
کد COI مقاله: JR_CIPR-2-10_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 33
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استانداردهای مدیریت پروژه
چکیده مقاله:
پروژه فعالیتی موقت، دارای زمانبندی، شروع و پایان است و برای رسیدن به یک هدف معین برنامهریزی شده است. مدیریت پروژه، باید پروژه را، سر وقت و همگام با بودجهی در نظر گرفته شده آماده نماید. کار مدیریت پروژه استفاده از دانش، مهارت و تکنیک برای رسیدن به این هدف است. استانداردهای پروژه، از تکنیکهایی هستند که مدیران پروژه از آنها بهره میگیرند. انتخاب استاندارد مناسب برای پروژهها درجهت تضمین اجرای درست پروژه امری ضروری است کهباید در ابتدای هر پروژه انجام گیرد. با توجه به اینکه انتخاب یک استاندارد در مدیریت پروژه، هزینههای سنگینی به سازمانها تحمیل میکند، مدیران به دنبال روشی هستند که ریسک کمتر، بازدهی بیشتر و نتیجه بهتری را در خود داشته باشد. ما در این مقاله به توضیحی اجمالی درباره خود موضوع که شامل توضیح درباره مدیریت پروژه، استاندارد مدیریت پروژه و رویکردها در تدوین استانداردهای مدیریت پروژه، دامنه کاربری آنها و نیز 5 استاندارد جهانی که شامل: PMBOK، ISO10006، PRINCE2، APM، OPM3 میباشد پرداختهایم. برای رسیدن به هدف موضوع انتخابی، این 5 استاندارد جهانی را از لحاظ اهداف آنها در مدیریت پروژه، ویژگیها و مزایا، فرآیندها، اجزا و ساختار مورد بررسی قرار داده ایم و به این نتیجه دست یافتیم کهاستانداردPMBOK، مدیریتپروژهرابهعنوانراهکارهاییبیانمی کند کهدربیشترپروژهها وزمانهاکاربرددارد. در استاندارد ISO10006مدیریتتمامیپروژههابرطبقاصولمدیریتکیفیت و استانداردهای کیفی،انجام میشوند. استاندارد PRINCE2 از روشی ساختاری برای مدیریت پروژهها استفاده میکند و مدیریتپروژه در استانداردAPM رویروشمدیریتپروژهتمرکزدارد. در استاندارد OPM3 انتخاب پروژه بر اساس بیشترین سود برای سازمان میباشد.
کلیدواژه ها:
: استاندارد مدیریت پروژه, PMBOK, ISO10006, PRINCE2, APM, OPM3
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158189/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمشیدی، فاطمه،1399،استانداردهای مدیریت پروژه،،،،،https://civilica.com/doc/1158189
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، جمشیدی، فاطمه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، جمشیدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.