بررسی اثر زاویه جریان آشفته بر پارامترهای ناسلت، دما و سرعت بین جت برخوردی هوا و صفحه متحرک
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی
- کد COI اختصاصی: NCAME03_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 460
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
جت برخوردی جریان محلی از سیال است که از طریق یک شکاف مستطیلی یا دایره ای به سمت صفحه برخورد پاشیده می شود. برخورد مستقیم جت های آشفته به سطح منجر به بالا رفتن سرعت انتقال حرارت محلی می شود، که امروزه از این روش غالبا برای دستیابی به گرمایش یا سرمایش سریع در صنعت کاغذ، شیشه، سیستم های ضدیخ و... استفاده می گردد. در این پژوهش با در نظر گرفتن عدد رینولدز 5000 و ایجاد یک جریان آشفته به بررسی تاثیر زوایای مختلف بر روی پارامترهای ناسلت، دما و سرعت در حالت صفحه برخورد متحرک پرداخته شده است. طولصفحه برخورد 40 سانتی متر و دارای شار حرارتی ثابت با توان 1225 وات بر متر مربع می باشد. مدل مسئله با استفاده از نرم افزار انسیس و فلوئنت شبیه سازی شده و با ماژول مشینگ شبکه بندی شده است، تا مطابق نیاز شرایط عملی زاویه مناسبی برای جریان جت هوا مورد استفاده قرار گیرد. مطابق نتایج بدست آمده پارامتر ناسلت در حالت صفحه برخورد ثابت ابتدا با افزایش زاویه جت، در زاویه 10 درجه نسبت به حالت بدون زاویه کاهش یافته است، اما در ادامه با زیاد شدن زاویه افزایش می یابد. همچنین درحالت صفحه برخورد متحرک پارامتر ناسلت در تمامی زوایا نسبت به حالت صفحه ثابت کاهش یافته است.کلیدواژه ها
جریان آشفته، انتقال حرارت، جت برخوردی، صفحه متحرک، تاثیر زاویهمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.