نقش محدودیت های مالی در تبیین ارتباط مدیریت سرمایه در گردش و عملکرد

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مدیریت، حسابداری و اقتصاد در ایران
  • کد COI اختصاصی: BUSINESS05_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سکینه گلابی بغدادآباد

دانشجوی مهندسی مالی و مدیریت ریسک، دانشگاه علم و هنر، یزد، ایران

محمدحسین عبدالرحیمیان

عضو هیات علمی، گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه میبد، یزد، ایران

چکیده

امروزه کاربرد مباحث مدیریت مالی جایگاه ویژه ای را در ارتقای کارایی سازمان ها به خود اختصاص داده است .لذا اتخاذ تصمیمات تأمین مالی و سرمایه گذاری به عنوان دو وظیفه اصلی مدیران مالی، جایگاه خاصی را در ارتقای سازمان دارا می باشد .در اکثر شرکتها هدف اصلی از اقدامات حسابداری مدیریت، کنترل بخشهای حیاتی و کنترل عملکرد شرکت و همچنین امید به پیشرفت عملکرد شرکت ها می باشد. یکی از بخش های اصلی که نیاز به کنترل و مدیریت صحیح دارد، بخش دارایی ها و بدهی های جاری می باشد .در این راستا، مدیریت سرمایه در گردش به عنوان بخشی از حیطه مباحث مدیریت مالی دارای اهمیت ویژه ای است ( سرمایه در گردش به طور کلی در همهسازمان ها بخش عظیمی از سرمایه سازمان را به خود اختصاص می دهد و مدیریت بر آن نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است . از طرفی محدودیت های مالی یکی از موضوعات مهم و اساسی پیش روی تمام شرکت ها می باشد. هدف اصلی این مقاله نقش محدودیت های مالی در تبیین ارتباط مدیریت سرمایه در گردش و عملکرد می باشد. مدیریت کارامد سرمایه در گردش نتایج مهمی برعملکرد خواهد داشت و نبود آن می تواند خطرات زیادی را برای هر شرکتی داشته باشد، بیشتر ورشکستگی شرکتها مربوط به ناتوانی مدیران مالی در برنامه ریزی و کنترل صحیح دارایی های جاری و بدهی های جاری شرکت ها بوده است.

کلیدواژه ها

محدودیت های مالی، سرمایه در گردش، عملکرد، تامین مالی، سرمایه گذاری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.