سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_NUMS-6-3_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 12
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش زمان مراقبت پرستاری مستقیم و غیرمستقیم در بخش های مراقبت ویژه قلبی و عوامل مرتبط با آن در بیمارستان شهید بهشتی کاشان، سال 1395
چکیده مقاله:
مقدمه
پژوهش حاضر با هدف اندازهگیری زمان مراقبت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مراقبت ویژه قلبی و عوامل مرتبط با آن در بیمارستان بهشتی کاشان در سال 1395 انجام شد.
مواد و روشها
در مطالعه توصیفی- تحلیلی حاضر به روش مقطعی، فعالیتهای 32 پرستار طی ماههای اردیبهشت و خرداد سال 1395 مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری دادهها چک لیستی مشتمل بر سه بخش اطلاعات دموگرافیک، سنجش زمان مراقبت مستقیم و غیرمستقیم بود. جهت تجزیه و تحلیل دادهها از نرمافزار SPSS v.13 استفاده شد. دادهها با استفاده از شاخصهای آمار توصیفی، آزمون تی مستقل، آنالیز واریانس یکطرفه و آنالیز کوواریانس و سطح معنیداری 0/05P<، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافتهها
در یک شیفت کاری، میانگین زمان مراقبت مستقیم 9/46 ±2/145 دقیقه و میانگین زمان مراقبت غیرمستقیم 1/44±7/143 دقیقه بود. در بخش ICU قلب میزان مراقبت مستقیم بیشتر از زمان مراقبت غیرمستقیم بود (17/19±23/162 دقیقه، در مقابل 41/50±72/157دقیقه). بیشترین مراقبت مستقیم (5/38 درصد) در شیفتهای عصر و بیشترین مراقبت غیرمستقیم (44 درصد) در شیفتهای صبح انجام میشد. مدت مراقبت مستقیم و غیرمستقیم رابطه معنیداری با جنسیت، سابقه کار، وضعیت استخدامی و وضعیت آموزشی پرستاران نداشت.
نتیجهگیری
در بخشهای مراقبت ویژه قلبی میزان مراقبت مستقیم بیش از مراقبت غیرمستقیم بود. با وجود شرایط نسبتا مطلوب مراقبت در این بخشها ،لازم است مدیران پرستاری با اجرای برنامههای آموزشی و بکارگیری تکنولوژی نوین جهت وظایف نوشتاری پرستاران، زمینه را برای مراقبتهای بالینی بهینه فراهم سازند.
کلیدواژه ها:
Time Assessment, Coronary Care Units, Direct care, Indirect care, زمان سنجی, بخش مراقبت ویژه قلبی, مراقبت مستقیم, مراقبت غیرمستقیم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157705/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ادیب حاج باقری، محسن و احمدی شاد، مریم،1397،سنجش زمان مراقبت پرستاری مستقیم و غیرمستقیم در بخش های مراقبت ویژه قلبی و عوامل مرتبط با آن در بیمارستان شهید بهشتی کاشان، سال 1395،،،،،https://civilica.com/doc/1157705
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ادیب حاج باقری، محسن؛ مریم احمدی شاد)
برای بار دوم به بعد: (1397، ادیب حاج باقری؛ احمدی شاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.