سال انتشار: 1398
محل انتشار: مجله پژوهش فیزیک ایران، دوره: 19، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_PSI-19-2_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 10
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خواص افت و خیزهای انرژیهای خورشیدی و بادی
چکیده مقاله:
بررسی سریهای زمانی از انرژی الکتریکی تولید شده توسط توربینهای بادی و سلولهای خورشیدی نشان میدهد، که انرژی تولید شده با توجه به شرایط جغرافیایی افت و خیزهای زیادی به همراه خود دارد. این افت و خیزهای موجود باعث شده است که نه تنها سهم دریافتی از این منابع اندک باشد بلکه موجب ناپایداری نیروگاههای برقی شده است. با بررسی چندین داده مختلف از کشورها و نواحی متفاوت با بسامد ثانیه و دقیقه نشان میدهیم که رفتارهای مقیاسی متفاوتی در بازههای مختلف زمانی وجود دارد و دیگر خصوصیات تصادفی و غیرخطی آنها را آشکار میسازیم. همچنین به مقایسه رفتارهای غیرگوسی این مناطق با هم میپردازیم و نشان میدهیم که بررسی خواص بس برخالی این دادهها به ما کمک میکند تا میزان ناپایداری این انرژیهای دریافتی را بهتر بسنجیم.
کلیدواژه ها:
فرایندهای تصادفی, سیستمهای پیچیده, انرژی خورشیدی, انرژی بادی, بس برخالی, تابع چگالی احتمال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157484/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی تبار، محمدرضا و معدنچی، عطا و آبسالان، محمدرضا و انواری، مهرناز،1398،بررسی خواص افت و خیزهای انرژیهای خورشیدی و بادی،،،،،https://civilica.com/doc/1157484
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رحیمی تبار، محمدرضا؛ عطا معدنچی و محمدرضا آبسالان و مهرناز انواری)
برای بار دوم به بعد: (1398، رحیمی تبار؛ معدنچی و آبسالان و انواری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.