سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی تازه های علوم ورزشی و سلامت
کد COI مقاله: NCSSH01_112
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 10
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر شیوه های تمرینی منتخب بر بیان ژن های ANG1 و ANG2 در بافت چربی زیر جلدی رت های نر ویستار
چکیده مقاله:
یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در فرآیندهای فیزیولوژیکی انسان انژیوژنز است که با ایجاد مداوم رگ های خونی از طریق فعالیت انژیوپویتین ها به ترمیم و رشد بدن کمک ویژه می کند. فعالیت ورزشی به عنوان استرسی فیزیولوژیک می تواند با تنظیم مثبت یا منفی این ساختار باعث بهبود اثرگذاری آن در قسمت های مختلف بدن شود. در تحقیق حاضر به تاثیر سه شیوه تمرینی تداومی، تداومی پرشدت و تناوبی پرشدت بر بیان ژن های انژیوپویتین 1 و انژیوپویتین 2 در بافت چربی زیر جلدی رت های نر ویستار بپردازیم. بدین منظور 32 سر رت نر ویستار به صورت تصادفی در 4 گروه تمرین هوازی دویدن تناوبی شدید، تمرین هوازی دویدن با شدت متوسط، تمرین هوازی دویدن پرشدت و گروه کنترل در یک دوره تمرینات ورزشی 8 هفته ای قرار گرفتند. 24 ساعت بعد از آخرین جلسه تمرینی پس از بیهوشی کامل نمونه برداری بافت چربی زیر جلدی از ناحیه شکم انجام شد. مقادیر بیان ژن انژیوپویتین 1 و انژیوپویتین 2 در بافت چربی زیرجلدی با روش RT-PCR بر مبنای فلوروسنت تولیدی از مولکول تعیین شد. با توجه به غیرطبیعی بودن توزیع داده ها در برخی گروه ها از روش آماری کروسکال واریس استفاده شد. نتایج نشان داد بیان ژن انژیوپویتین 1 در هر سه گروه تمرینی نسبت به گروه کنترل افزایش داشته که این میزان در گروه تداومی با شدت متوسط معنادار است. همچنین بیان فاکتور انژیوپویتین 2 نیز در هر سه گروه نسبت به گروه کنترل افزایش داشته که این میزان در گروه تداومی پرشدت معنادار می باشد. افزایش بیان انژیوپویتین ها در بدن باعث افزایش دانسیته مویرگی و گردش خون شده که این موضوع در بافت چربی باعث بهبود انتقال اسیدهای چرب به گردش خون مرکزی و کاهش توده چربی خواهد بود.
کلیدواژه ها:
انژیوپویتین 1، انژیوپویتین 2، تمرین تناوبی شدید، تمرین تداومی، چربی زیرجلدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157138/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتاحیان، علیرضا و شریعت زاده جنیدی، محمد و قلی پور برزگر، مجید و اسد، محمد رضا و نقیبی، سعید،1399،تاثیر شیوه های تمرینی منتخب بر بیان ژن های ANG1 و ANG2 در بافت چربی زیر جلدی رت های نر ویستار،کنفرانس ملی تازه های علوم ورزشی و سلامت،ایلام،،،https://civilica.com/doc/1157138
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، فتاحیان، علیرضا؛ محمد شریعت زاده جنیدی و مجید قلی پور برزگر و محمد رضا اسد و سعید نقیبی)
برای بار دوم به بعد: (1399، فتاحیان؛ شریعت زاده جنیدی و قلی پور برزگر و اسد و نقیبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر مخرب کووید 19 بر سلامت روانشناختی ورزشکاران
- بررسی اثربخشی تمرینات ورزشی بر بهود ناتوانی جسمی، دامنه حرکتی و کاهش شدت درد و ترس از حرکت در بیماران با سابقه کمردرد مزمن
- مقایسه منابع استرس در دانشجویان و دانشجویان غیرورزشکار دانشجویی
- بررسی اثربخشی آموزش های مجازی ورزشی بر اضطراب زنان با سابقه اضطراب ناشی از کووید 19 در استان یزد
- تبیین اثر رفتارهای رهبری استراتژیک بر هم راستایی استراتژیک کارمندان ادارات کل آموزش و پرورش غرب ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.