سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: RIPTW01_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 33
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی دلزدگی زناشویی بر اساس نشخوار فكری و پذیرش و عمل (اجتناب تجربه ای) در زنان نابارور
چکیده مقاله:
پديده ناباروري يك موضوع نسبتاً مهم در جامعه ايران است كه علاوه بر درگيري هاي جسمي موجب واكنش هاي رواني نيز مي شود. پژوهش حاضر با هدف پيش بيني دلزدگي زناشويي بر اساس نشخوار فكري و پذيرش و عمل (اجتناب تجربه اي) در زنان نابارور انجام شد. روش پژوهش حاضر توصيفي از نوع همبستگي است كه بر روي زنان نابارور مراجعه كننده به مركز باروري و ناباروري اصفهان انجام شد. بدين منظور 70 زن نابارور واجد شرايط شركت در پژوهش، با استفاده از نمونه گيري در دسترس انتخاب شدند. ابزار گردآوري داده ها شامل پرسشنامه دلزدگي زناشويي پاينز (1996)، پرسشنامه نشخوار فكري هوكسما و مارو (1993) و پرسشنامه پذيرش و عمل بوند و همکاران (2011) بود. تحليل آماري با استفاده از ضريب همبستگي پيرسون و تحليل رگرسيون و با كمك نرم افزار SPSS نسخه 22 انجام شد. يافته ها نشان داد ضريب همبستگي بين نشخوار فكري و پذيرش و عمل (اجتناب تجربه اي) با دلزدگي زناشويي، مثبت و ازلحاظ آماري معنادار است (p< 0/05). همچنين نتايج حاصل از تحليل رگرسيون نشان داد كه نشخوار فكري 63 درصد قادر به پيش بيني دلزدگي زناشويي در سطح (p< 0/01) می باشد.
کلیدواژه ها:
دلزدگی زناشویی، نشخوار فکری، پذیرش و عمل، اجتناب تجربه ای، زنان نابارور
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156816/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نعمتی، ندا و منتظری، مریم و سلطانی زاده، محمد،1399،پیش بینی دلزدگی زناشویی بر اساس نشخوار فكری و پذیرش و عمل (اجتناب تجربه ای) در زنان نابارور،همایش ملی پژوهش و نوآوری در روانشناسی، با نگاهی ویژه بر رویکردهای درمانی موج سوم،بابل،،،https://civilica.com/doc/1156816
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، نعمتی، ندا؛ مریم منتظری و محمد سلطانی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1399، نعمتی؛ منتظری و سلطانی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.