سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_484
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 42
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه
چکیده مقاله:
قهوه یکی از مهمترین نوشیدنی های بین المللی با مصرف بالا بوده و نوشیدن قهوه به عنوان بخشی از سبک زندگی سالم یاد می شود.دانه های قهوه سرشار از منابع آنتی اکسیدانی و مواد مغذی می باشد، اما از آن جایی که آکریلآمید موجود در دانه های بو داده قهوه احتمالاسرطان زا است بایددرنوشیدن قهوه احتیاط کرد آکریلآمید یک ترکیب سرنان زا است که از واکنش بین اسیدهای آمینه با قندهای احیا کننده به عنوان ترکیبات کربونیل در حین واکنش میلارد تشکیل می شود ، واکنش آسپاراژین با قندهای احیا کننده مسیر اصلی تشکیل آکریل امید است . منابع غذایی که بیشتر در آن ها آکریلآمیدتشکیل می شود شامل غلات و محصولات آردی، محصولات سیب زمینی و قهوه می باشد . در این فرآورده ها، تشکیل آکریل امید ارتباط خوبی با واکنش قهوه ای شدن میلارد دارد . از جمله عوامل موثر در تشکیل آکریلامید در دانه های قهوه ی برشته شده می توان به نوع قهوه، نوع برشته کردن، نوع دم کردن و مدت زمان نگهداری قهوه ا شاره کرد. در این پژوهش به مروری بر عوامل تشکیل دهنده و کاهنده ی آکریلامید در دانه ی قهوه پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
میلارد، رست کردن، ترکیبات سرطان زا، اسید آسپارژین
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156779/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هزاوه یی ها، یاسمن و میزانی، مریم و فیاض، یاسمین،1399،مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156779
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، هزاوه یی ها، یاسمن؛ مریم میزانی و یاسمین فیاض)
برای بار دوم به بعد: (1399، هزاوه یی ها؛ میزانی و فیاض)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.