سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_412
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 13
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نوشیدنی های لبنی تخمیر شده بر پایه غلات
چکیده مقاله:
دانه های غلات منبع عمده مواد مغذی رژیم غذایی را در سراسر دنیا تشکیل میدهند . از نظر مواد مغذی، دانه غلات منبع مهمی از پروتئینها، کربوهیدراتها، ویتامینهای B کمپلکس، ویتامین E، آهن، اندکی مواد معدنی و فیبر رژیم غذایی هستند. اما برخی غلات ارزان قیمت نظیر سورگوم، ارزن پیرل، جو، چاودار، جو دوسر و غیره فاقد برخی از آمینه اسیدهای ضروری هستند و همزمان محصولاتی که از آن تولید شده اند ویژگیهای حسی ضعیفی در مقایسه با دیگر غلات نظیر گندم و برنج و همچینین دیگر غذاها با منبع گیاهی و جانوری دارند. مداخلات تکنولوژیکی زیادی برای افزایش دلپذیری و ارزش غذایی این غلات ارزان قیمت انجام شده است. تاکنون تخمیر رایج ترین و گسترده ترین تکنولوژی مورد قبول برای بهبود ارزش غذایی و دلپذیری بوده است. تخمیر به دلیل کاهش فاکتورهای ضد تغذیهای باعث افزایش ارزش مواد مغذی، دلپذیری و عملکرد غلات میشود. تولید نوشیدنیهای شیر تخمیر شده بر پایه غلات ارزان قیمت مانند سورگوم، ارزن دری، ارزن انگشتی و غیره هم صرفه اقتصادی دارد و هم موجب ارتقاء ویژگی های محصول میشود که فاکتور مهمی در پذیرش توسط مصرف کننده است.
کلیدواژه ها:
غلات، تخمیرشده، تارهانا، رابدی،کیشک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156709/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالی، نسرین و طهماسبی، مهدیه،1399،نوشیدنی های لبنی تخمیر شده بر پایه غلات،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156709
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، جلالی، نسرین؛ مهدیه طهماسبی)
برای بار دوم به بعد: (1399، جلالی؛ طهماسبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.