سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_364
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 14
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه شاخص های کیفی میوه در ژنوتیپ های انار منطقه تنگ سیاب (استان لرستان)
چکیده مقاله:
ارقام و ژنوتیپ های مختلف انار در مناطق مختلف ایران کشت می شوند ولی در مورد خصوصیات کیفی میوه انار در برخی مناطق ایران اطلاعات محدودی وجود دارد. بررسی کیفیت میوه انار در این مناطق می تواند برای امکان تولید فرآورده های جانبی از میوه انار و افزایش درآمد باغداران انار موثر باشد. منطقه تنگ سیاب در استان لرستان، به دلیل شرایط آب و هوایی یکی از مناطق مناسب تولید انار در ایران می باشد. در آزمایش حاضر خصوصیات کیفی میوه شش ژنوتیب انار شامل سبز، ملس تاج بسته، ملس بومی، گلوباریک، خرم آبادی و دانه سیاه در منطقه تنگ سیاب لرستان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند اگر چه ترکیبات بیوشیمیایی آب میوه ( اسیدیته کل و مواد جامد محلول) در ژنوتیپ ها تفاوت معنی داری داشتند ولی شاخص بریما، به عنوان یک شاخص های مربوط به طعم آب میوه از نظر مصرف کننده، تفاوت معنی داری بین ژنوتیپ ها نداشت. هم چنین مقایسه شاخص های مربوط به رنگ میوه نشان داد میزان آنتوسیانین کل، شدت رنگ، نسبت مواد قهوه ای به آنتوسیانین، شدت رنگ قرمز خالص در ژنوتیپ های انار تنگ سیاب تفاوت معنی داری داشتند. بر اساس نتایج آزمایش پیشنهاد می شود در تعیین کیفیت آب میوه انار علاوه بر آنتوسیانین کل و شدت رنگ، اندازه گیری شدت رنگ قرمز و نسبت مواد قهوه ای به آنتوسیانین کل نیز مورد بررسی قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
آب میوه، اسیدیته، آنتوسیانین، شاخص Brima-A، مواد جامد محلول
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156662/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری، مختار و دهقانی نژاد، کبری،1399،مقایسه شاخص های کیفی میوه در ژنوتیپ های انار منطقه تنگ سیاب (استان لرستان)،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156662
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، حیدری، مختار؛ کبری دهقانی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1399، حیدری؛ دهقانی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.