سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_267
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 21
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چشم انداز آینده برای توسعه محصولات غذایی برای بیماران دیابتی
چکیده مقاله:
دیابت یک اختلال متابولیکی ناشی از نقص در ترشح و عمل انسولین می باشد. این بیماری با مصرف مواد غذایی با کالری متراکم و کم فیبر، سبک زندگی بیتحرک و افزایش وزن در بزرگسالان ارتباط دارد. مدیریت رژیم غذایی بیماران دیابتی نوع دو علاوه بر بهبود کنترل قند خون نیاز به داروهای مصرفی را نیز کاهش می دهد. در این مطالعه ی توصیفی- تحلیلی، 148 بیمار دیابتی نوع دو 92) زن و 56 مرد) در اولین مراجعه خود به کلینیک تغذیه انتخاب شدند. مشارکت کنندگان بعد از اندازه گیری وزن و قد، پرسشنامه غذایی سه روزه را تکمیل کردند. مقدار دریافت انرژی، کربوهیدرات، فیبر رژیمی و سدیم مصرفی با استفاده از نرم افزار آنالیز غذایی N4 محاسبه شد. میانگین سن، انرژی دریافتی، کربوهیدرات مصرفی، فیبر رژیمی و سدیم مصرفی به ترتیب 49/20 ± 7/79 (سال)، (kcal/d) 1978/20 ± 518/59، 310/48 ± 87/02 (gr/d)، (gr/d( 13/5 ± 5/87 و )mg/d(2626/33 ± 982/37 بود. میانگین قند خون ناشتا، تری گلیسیرید و کلسترول تام در دامنه نرمال قرار نداشت. نشان داده شد که کربوهیدرات سهم زیادی در تأمین انرژی دارد. میانگین مقدار دریافت فیبر غذایی کمتر از مقادیر توصیه شده و میانگین مقدار دریافت سدیم بیشتر از مقادیر توصیه شده بود. به نظر میرسد که استفاده از نتایج مطالعه فوق بتواند در طراحی محصولات جدید غذایی برای بیماران دیابتی سودمند واقع شود.
کلیدواژه ها:
کربوهیدرات مصرفی، فیبر غذایی، سدیم دریافتی ، دیابت نوع دو.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156566/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بردبار لمر، بنفشه و قنادی اصل، فاطمه،1399،چشم انداز آینده برای توسعه محصولات غذایی برای بیماران دیابتی،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156566
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، بردبار لمر، بنفشه؛ فاطمه قنادی اصل)
برای بار دوم به بعد: (1399، بردبار لمر؛ قنادی اصل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.