سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_019
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 45
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد و عملکردهای جایگزین های چربی در بستنی کم چرب
چکیده مقاله:
بستنی به عنوان یک ماده غذایی پیچیده چند فازی شامل گلبولهای چربی، حبابهای هوا و بلورهای یخ ا ست که در یک محلول نیمه منجمد پخش می شوند. بستنی حاوی حدود ۱۲٪ چربی است که نقش بسزایی در خصوصیات ساختاری و ارگانولپتیک بستنی دارد. از طرف دیگر، مصرف کنندگان علاقه مند به مصرف غذاهای کم چرب هستند. در نتیجه، امروزه بسیاری از جایگزینهای چربی در بستنی کم چربی ا ستفاده می شود که می توانند نقایص بافتی و حسی ناشی از کاهش محتوای چربی را کاهش دهد. جایگزینهای چربی بر ا ساس ترکیبات شان در سه گروه چربی، پروتئین و کربوهیدرات د سته بندی می شوند. بیشترین جایگزینهای معمول چربی که در بستنی استفاده می شوند شــامل اینولین، مالتودکســترین، پلی دکســتروز، پروتئینهای شـیر، پروتئینهای ســویا، فیبرهای غذایی و نشــاســته هستند. در مقاله حا ضر، انواع مختلف جایگزین کننده های چربی و تاثیرات آنها بر خصو صیات فیزیکی - شیمیایی و حسی بستنی کم چرب مورد بحث و مقایسه قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
بستنی، جایگزین چربی، مالتودکسترین، پلی دکستروز، اینولین
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156320/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اشرفی، اعظم و ضیاالحق، سیدحمیدرضا،1399،کاربرد و عملکردهای جایگزین های چربی در بستنی کم چرب،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156320
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اشرفی، اعظم؛ سیدحمیدرضا ضیاالحق)
برای بار دوم به بعد: (1399، اشرفی؛ ضیاالحق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.