سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: CASGC05_136
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 8
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر سخت کننده بر افزایش ظرفیت خمشی صفحه زیرستون در سازه فولادی
چکیده مقاله:
کشور ایران در معرض خطر بالقوه زلزله قرار دارد و هر ساله یکی از نقاط این کشور در معرض زلزله قرار میگیرد که در این بین یکی از نقاط حساس سازه، محل اتصال سازه با زمین(صفحه زیر ستون) است. تمامی بارهای وارده بر سازه بایستی از طریق همین محل به خاک زیر سازه منتقل شود تا سازه پایدار بماند. ضمن اینکه با نگاهی دقیق تر متوجه میشویم بارهای ناشی از حرکات زمین نیز از همین طریق به خاک منتقل میشود. در ساختمانهای اسکلت فولادی، اتصال ستون به شالوده از اهمیت زیادی برخوردار میباشد. این اتصال معمولا توسط عضو رابطی به نام صفحه زیر ستون صورت میگیرد. در قابها سختی صفحه زیر ستون دارای اهمیت زیادی در مد خرابی که در معرض نیروهای استثنایی نظیر آتش و نیروهای لرزهای، جایی که ظرفیت جابجایی نقش مهمی را ایفا میکنند. در این تحقیق رفتار این صفحات تحت نیروهای مختلف به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفته شده است. نتایج نشان می دهد که استفاده از یک سخت کننده بطور متوسط سبب افزایش ظرفیت خمشی چهل درصدی صفحات کف ستون می شود.
کلیدواژه ها:
سازه فولادی، سخت کننده، صفحه زیر ستون، ظرفیت خمشی.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156257/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدنهال، امین و کوهی، محمد،1399،بررسی اثر سخت کننده بر افزایش ظرفیت خمشی صفحه زیرستون در سازه فولادی،پنجمین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/1156257
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رشیدنهال، امین؛ محمد کوهی)
برای بار دوم به بعد: (1399، رشیدنهال؛ کوهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل ویژگی های عناصر ادراکی و بصری در احیای پاتوق های شهری (نمونه موردی: حد فاصل پل شاه عباسی تا میدان شهدای کرج)
- نقش کاهش انرژی در معماری پایدار
- تزیینات وابسته به معماری ایران دوره اسلامی
- پایش تغییرات انتشار گاز منواکسید کربن در دو بازه زمانی فروردین ماه 1398 و 1399 در پی شیوع ویروس کووید-19 با استفاده از تصاویر ماهواره Sentinel-5p TROPOMI (مطالعه موردی: کشور ایران)
- شبیه سازی اثر جریان باد بر روی ساختمان ها بصورت سه بعدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.