سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: CASGC05_123
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 30
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر مطالعات عددی وآزمایشگاهی انجام شده در انواع میراگرهای تسلیمی
چکیده مقاله:
زلزله یکی از مهمترین پدیده های طبیعی است که انسان همواره سعی در مهار اثرات نامطلوب آن داشته است .در قرن گذشته، توسعه شهرها و سرمایه گذاری بسیار زیاد در آنها و در نتیجه خسارات جانی و مالی فراوان در اثر وقوع زلزله و از طرفی پیشرفت روزافزون علم و فناوری که امکان شناخت دقیق تر عوامل ایجاد زلزله و نحوه کنترل آن را فراهم می آورد، انسان را بر آن داشته تا با ساخت سازه های مناسب و مقاوم در برابر زلزله، هر چه بیشتر از خسارات جانی و مالی آن بکاهد. تاکنون راه های متفاوتی برای رویارویی با اثرات مخرب زلزله توسط مهندسان پیشنهاد شده است و بسیاری از این راه ها نیز در ساخت سازه ها به کار برده شده است .از نمونه این روشها میتوان به افزایش ظرفیت اعضای سازه به منظور تحمل بارهای وارده از زلزله نام برد .بسیاری از راه کارهایی که تا کنون این زمینه مورد استفاده قرار گرفته است در واقع بر پایه افزایش ظرفیت باربری المانهای سازهای استوار میباشد، حال آن که با افزایش ظرفیت اعضاء، وزن سازه نیز افزایش یافته و با این افزایش وزن، نیروی ناشی از زلزله بر سازه بیشتر خواهد شد. این روند افزایش ظرفیت باید تا آن جا ادامه یابد که اثر افزایش ظرفیت بیش از اثر وزن در تولید نیروی ناشی از زلزله شود . علاوه بر افزایش وزن سازه، این افزایش ظرفیت میتواند منجر به طرح فونداسیون های بسیار سنگین و پر هزینه گردد که قاعدتا0 امری مطلوب نخواهد بود. یکی دیگر از راه های رویایی با زمین لرزه که در چند دهه اخیر بیشتر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است، کنترل پاسخ سازه در برابر نیروی زلزله میباشد .در این رویکرد، هدف اصلی مهندسین طراح سازه این است که یا به گونه ای انرژی وارده از طرف زمین به سازه را محدود نماید یا این انرژی را به گونه هایی در سازه مستهلک نماید و یا فرکانس سازه را طوری تغییر دهند که با فرکانس حرکت زمین اختلاف زیادی داشته و به این ترتیب پاسخ سازه را کاهش داد. یکی از این روشهای استفاده از میراگرهای تسلیمی میباشد که دراین پژوهش به مرور مطالعات انجام شده قبلی دراین خصوص میپردازیم.
کلیدواژه ها:
بادبند کمانش ناپذیر ، نمودار جذب انرژی ،هیسترزیس،میراگرهای تسلیمی،دمپرهای فولادی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156244/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصیرا، یحیی و قمری، علی و یوسفی، محسن،1399،مروری بر مطالعات عددی وآزمایشگاهی انجام شده در انواع میراگرهای تسلیمی،پنجمین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/1156244
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، نصیرا، یحیی؛ علی قمری و محسن یوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1399، نصیرا؛ قمری و یوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.