سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: CASGC05_032
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 6
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر تأخیر در زمان تراکم بر مقاومت فشاری و خمشی بتن حاوی الیاف فولادی
چکیده مقاله:
بتن یک ماده ساختمانی پر کاربرد است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانه ها و بعضی مواد افزودنی ساخته میشود. معمول است که بلافاصله و قبل از سخت شدن، بتن متراکم شود. با این حال در بسیاری از موارد ساخت و ساز، فرایند تراکم کردن برای مدتی با تأخیر انجام میشود. اینجا سوال مطرح میشود که بعد از چه زمانی بتن نباید متراکم شود؟ به همین منظور مقاومت فشاری و خمشی نمونه های بتنی حاوی %0.5 و %1 الیاف فولادی که در 0)، 1 و (2 ساعت بعد از بتن ریزی ویبره میشود، در مقایسه با نمونه های بدون الیاف مورد بحث و ارزیابی قرار میگیرد. از نتایج بدست آمده چنین استنباط میگردد که الیاف فولادی باعث انعطاف پذیری بتن شده و خواص مکانیکی آن را بهبود می بخشد. در حالیکه تأخیر در زمان تراکم بر خواص مکانیکی بتن تاثیر گذاشته و مقاومت فشاری وخمشی آن را به شدت کاهش می دهد.
کلیدواژه ها:
مقاومت فشاری، مقاومت خمشی، الیاف فولادی، ترک، تراکم بتن.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156153/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توانا، رحمن و رنجبر، ملک محمد،1399،بررسی اثر تأخیر در زمان تراکم بر مقاومت فشاری و خمشی بتن حاوی الیاف فولادی،پنجمین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/1156153
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، توانا، رحمن؛ ملک محمد رنجبر)
برای بار دوم به بعد: (1399، توانا؛ رنجبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل ویژگی های عناصر ادراکی و بصری در احیای پاتوق های شهری (نمونه موردی: حد فاصل پل شاه عباسی تا میدان شهدای کرج)
- نقش کاهش انرژی در معماری پایدار
- تزیینات وابسته به معماری ایران دوره اسلامی
- پایش تغییرات انتشار گاز منواکسید کربن در دو بازه زمانی فروردین ماه 1398 و 1399 در پی شیوع ویروس کووید-19 با استفاده از تصاویر ماهواره Sentinel-5p TROPOMI (مطالعه موردی: کشور ایران)
- شبیه سازی اثر جریان باد بر روی ساختمان ها بصورت سه بعدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.