سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی شیمی و نانو فناوری
کد COI مقاله: CHNANO01_101
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 42
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز و مشخصه یابی نانو ذرات کبالت فریت و نیکل فریت با استفاده از روش هم رسوبی اصلاح شده
چکیده مقاله:
در این پژوهش، نانوذرات کبالت فریت و نیکل فریت به روش هم رسوبی اصلاح شده سنتز شده و خصوصیات ساختاری، مورفولوژی و مغناطیسی آنها با استفاده از آنالیزهای EDS ،FESEM ،XRD و VSM مورد بررسی قرار گرفتند. برای هر دو نمونه، ساختار اسپینلی تک فاز با استفاده از الگوی XRD مشاهده شد و اندازه متوسط کریستالیت ها در محدوده 18-9 نانومتر به دست آمد. تصاویر FESEM نانوذرات کروی با توزیع یکنواخت و اندازه ی کمتر از 20 نانومتر را نشان دادند. نتایج حاصل از آنالیز VSM حاکی از آن است که نانوذرات کبالت فریت با اندازه ی بزرگتر در مقایسه با نانوذرات نیکل فریت مغناطش اشباع برابر با 45/09emu/g دارند. این در حالی است که مقدار مغناطش اشباع نانوذرات نیکل فریت برابر با 23/62emu/g است.
کلیدواژه ها:
نانوذرات مغناطیسی، کبالت فریت، نیکل فریت، هم رسوبی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156118/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدوقی، زینب و هرمزی، فرامرز و بهرامی، زهره،1399،سنتز و مشخصه یابی نانو ذرات کبالت فریت و نیکل فریت با استفاده از روش هم رسوبی اصلاح شده،کنفرانس ملی مهندسی شیمی و نانو فناوری،دزفول،،،https://civilica.com/doc/1156118
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صدوقی، زینب؛ فرامرز هرمزی و زهره بهرامی)
برای بار دوم به بعد: (1399، صدوقی؛ هرمزی و بهرامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.