سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی شیمی و نانو فناوری
کد COI مقاله: CHNANO01_078
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 6
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر روش های مختلف تقسیم بندی واحدهای جریانی هیدرولیک بر روی عملکرد چاه و ضریب بهره دهی
چکیده مقاله:
میزان دقت در مدل سازی مخزن و همچنین تطابق آن با واقعیت، یکی از مهم ترین عوامل در موقعیت برنامه ریزی بخش های مختلف توسعه یک میدان مثل: حفاری چاه، تکمیل چاه و طراحی دقیق تجهیزات فرایندی می باشد. از مهمترین چالش های تأثیرگذار بر روی ارزیابی سازند و شبیه سازی مخزن، ناهمگنی در خصوصیات سنگ و سیال مخزن می باشد. از جمله خواص مخزن که متأثر از ناهمگنی مخزن می باشد، تراوایی، فشار مویینگی و میزان ترشوندگی هستند. برای محاسبه ی این خواص بایستی ناهمگنی مخزن را در نظر گرفت. به این منظور و برای کاهش اثر ناهمگنی در توصیف ویژگی های مخزن می توان مخزن را به واحدهای هیدرولیکی جریانی متفاوت تقسیم نمود. منظور از واجد جریان، دسته ای از سنگ های مخزن است که دارای خواص مشابه می باشند. در این مقاله، روش های تعیین واحدهای هیدرولیکی جریان بر روی داده های یکی از چاه های یکی از میادین کربناته ی ایران مورد بررسی قرار گرفته است. در پایان، مطالعه ی مورد تأثیر نتایج به دست آمده از روش های تعیین واحدهای هیدرولیکی جریان در میزان شاخص بهره دهی و عملکرد چاه بررسی شده است و پس از مقایسه آن با نتایج تست شاخص بهره دهی بهترین روش که بیشترین تطابق را با داده های تست داشته تعیین گردیده است. با استفاده از این روش علاوه بر توصیف دقیق از مخزن و همین طور شبیه سازی، می توان لایه های کم بازده را از جریان خارج نمود و تمرکز اصلی بر روی لایه های پر بازده با پتانسیل تولیدی بالا باشد.
کلیدواژه ها:
واحدهای هیدرولیکی جریان، عملکرد چاه، نشان گر ناحیه جریانی، تیپ بندی براساس سنگ گسسته (DRT)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156095/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وهاب زاده اسبقی، احسان و رفیعی، یوسف،1399،بررسی اثر روش های مختلف تقسیم بندی واحدهای جریانی هیدرولیک بر روی عملکرد چاه و ضریب بهره دهی،کنفرانس ملی مهندسی شیمی و نانو فناوری،دزفول،،،https://civilica.com/doc/1156095
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، وهاب زاده اسبقی، احسان؛ یوسف رفیعی)
برای بار دوم به بعد: (1399، وهاب زاده اسبقی؛ رفیعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد فوتوکاتالیست ترکیبی BiOCl/ Bi2Mo3O12 در تخریب مولکول های رودامین بی تحت تابش نور مرئی
- حذف متیل ویولت توسط پودر سنگ مرمر به عنوان جاذب طبیعی از نمونه های آب و پساب
- حذف کریستالی ویولت توسط اکسید گرافن عاملدار شده با پودر مرمریت به روش مکانیکی از نمونه های آب و پساب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.