سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی شیمی و نانو فناوری
کد COI مقاله: CHNANO01_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 9
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حذف فتوکاتالیستی فنل از محیط های آبی با فرایند UV/TiO2
چکیده مقاله:
فنل یک ترکیب آروماتیک از مشتقات بنزن و به شدت سمی می باشد و همچنین به دلیل قدرت انحلال پذیر بالا در آب، پایداری و مقاومت بالا، حذف آن به روش های معمولی میرس نمی باشد. لذا هدف از مطالعه ی حاضر، بررسی میزان حذف فنل از پساب با استفاده از نانوذره ی دی اکسید تیتانیوم در محیط اسیدی در حضور اشعه فرابنفش است. مطالعه حاضر در مقیاس آزمایشگاهی و در یک سیستم ناپیوسته تحت تابش نور UV با توان 15 وات صورت گرفته است. تعداد نمونه ها با استفاده از مدل آماری طرح مرکب مرکزی تعیین گردیده است. غلظت فنل با استفاده از دستگاه اسپکتروفنومتری اندازه گیری شده و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار design expert 12 انجام گرفت. نتایج نشان داد که راندمان حذف فنل با زمان ماند و دوز نانوذره رابطه ی مستقیم داشته و افزایش می یابد و با pH و غلظت آلاینده رابطه ی معکوس دارد.
کلیدواژه ها:
فنل، تجزیه ی فتوکاتالیستی، دی اکسید تیتانیوم، اشعه ی فرابنفش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156032/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محسنی، مهدی و جنگجوی شالدهی، طاهره و رشیدی، زهرا و قنادزاده گیلانی، حسین،1399،حذف فتوکاتالیستی فنل از محیط های آبی با فرایند UV/TiO2،کنفرانس ملی مهندسی شیمی و نانو فناوری،دزفول،،،https://civilica.com/doc/1156032
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، محسنی، مهدی؛ طاهره جنگجوی شالدهی و زهرا رشیدی و حسین قنادزاده گیلانی)
برای بار دوم به بعد: (1399، محسنی؛ جنگجوی شالدهی و رشیدی و قنادزاده گیلانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد فوتوکاتالیست ترکیبی BiOCl/ Bi2Mo3O12 در تخریب مولکول های رودامین بی تحت تابش نور مرئی
- حذف متیل ویولت توسط پودر سنگ مرمر به عنوان جاذب طبیعی از نمونه های آب و پساب
- حذف کریستالی ویولت توسط اکسید گرافن عاملدار شده با پودر مرمریت به روش مکانیکی از نمونه های آب و پساب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.