سال انتشار: 1399
محل انتشار: همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی
کد COI مقاله: HFICONF01_079
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 10
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از پروپیدیوم مونوازید همراه با کمی سازی PCR برای ارزیابی زنده ماندن سلول Bifidobacterium animalis subsp. Lactis در یک نوشیدنی پروبیوتیک غیرلبنی
چکیده مقاله:
هدف: در این مطالعه، از تکنیک PMA-qPCR برای شمارش سلول های زنده Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12 در یک نوشیدنی پروبیوتیک غیرلبنی استفاده شد. روش ها: در طی 30 روز ذخیره سازی در دمای 4 درجه سانتی گراد، توانایی زنده مانده پروبیوتیک در سه فرمولاسیون آب میوه پشن (میوه گل ساعتی) پروبیوتیک میکروانکپسوله شده با استفاده از خشک کردن با اسپری، تحت کنترل قرار گرفت. سلول های زنده با استفاده از روش qPCR و PMA-qPCR با هدف قراردادن ژن tnf و روش شمارش صفحات اندازه گیری شدند. نتایج: حد تشخیص برای همه نمونه ها 103 نسخه از ژنوم بود که مربوط به صفحه 21/3 از DNA می باشد. مقادیر بالاتر CFU برای شمارش b.lactis BB-12 توسط qPCR در مقایسه با آنهایی که توسط PMA-qPCR و شمارش صفحات به دست می آیند. برای همه میکروکپسول های آب میوه پروبیوتیک، به دست آمد. مقادیر کمی مشابهی با PMA-qPCR و شمارش صفحات برای همه نمونه ها بدست آمد و در طول دوره ذخیره سازی بالای CFU/g 8 باقی ماند. بحث: نتایج نشان داد که تکنیک PMA-qPCR یک روش امیدوارکننده برای شمارش سلول های زنده B. lactis BB-12 در ماتریس های پیچیده مانند میکروکپسول آب میوه پشن است. تکنیک PMA-qPCR امکان دستیابی به نتایج قابل اعتماد سریع تری نسبت به روش شمارش صفحات مرسوم را فراهم می کند.
کلیدواژه ها:
نوشیدنی کاربردی، بیفیدوباکتر، میکروکپسولاسیون، PMA-qPCR %Qpcr
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1155994/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیاد، هدی،1399،استفاده از پروپیدیوم مونوازید همراه با کمی سازی PCR برای ارزیابی زنده ماندن سلول Bifidobacterium animalis subsp. Lactis در یک نوشیدنی پروبیوتیک غیرلبنی،همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/1155994
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صیاد، هدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، صیاد؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The need to use managerial dashboard to monitor hospital performance
- ضرورت استفاده از داشبود مدیریتی در پایش عملکرد بیمارستان
- Establishment of an online information management dashboard for the status of patients in the emergency department to control the number of patients in the emergency department
- استقرار داشبورد آنلاین وضعیت بیماران موجود در اورژانس جهت کنترل تعداد مراجعین در بخش اورژانس
- Monitoring patient delivery between two shifts by electronically assigning patients to nurses
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.