تفکر ناب، شش سیگما و فلسفه ضرر اجتماعی کیفیت تاگوچی
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: اولین کنگره بین المللی شش سیگمای ناب
- کد COI اختصاصی: SIXSIGMA01_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2406
نویسندگان
سازمان صنایع هوافضا
گروه آمار دانشگاه علامه طباطبائی
چکیده
شش سیگما را می توان گزاره نوین مدیریت کیفیت در جهان امروز دانست . با توجه به این که این روش از پیشرفته ترین مباحثی است که در حال حاضر سرآمد اهداف سازمان های بزرگ دنیا قرار گرفته است، هنوز رسیدن به سطح شش سیگما یک چشم انداز است و شرکتهای مطرح در استفاده از این روش، قادر به دستیابی به سطح شش سیگما نبوده اند . در این راستا، تفکر ناب و ابزارهای نگرش فلسفه ضرر اجتماعی کیفیت تاگوچی که همواره در حال توسعه می باشد نیز جایگاه والایی را در کاهش چشمگیر ضایعات فرایندها در دهه اخیر به خود اختصاص داده اند. آرزوی دیرینه ی تولید محصول (کالا یا خدمات ) بدون نقص با مباحث نظری تفکر ناب و تعیین معیاری از طریق رویکرد شش سیگما (شش سیگما ی ناب ) به مرحله ای می رسد که باید این مهم در کلیه مراحل چرخه ی تحقق یک محصول از طریق روشهای فلسفه ضرر اجتماعی کیفیت به زبان مدیریت ارزیابی و به طور عینی محقق شود . در این مقاله سعی شده است که با استفاده از فلسفه تاگوچی و شش سیگما ی ناب، این امکان در اختیار مهندسان قرار گیرد که پروژه های بهبود کیفیت را با هدف بهبود تدریجی سطح سیگما و بیان آن به زبان مدیریتی (مالی )، به روشنی طرح ریزی و اجراء نمایند. دستیابی به مقیاسی برای مقایسه سازمانهای جهان شمول ، تقویت بنیه رقابتی سازمان ها و ترویج کیفیت به عنوان یک معیار تجاری از بارزترین نتایج و دستاوردهای این نگرش است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.