سال انتشار: 1399
محل انتشار: فصلنامه علم و مهندسی سرامیک، دوره: 9، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_IJCSE-9-2_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 97
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سینترینگ بدنه 8YSZ به روش فلاش سینترینگ و بررسی اثر پارامترهای فرایندی
چکیده مقاله:
در این پژوهش فرایند فلاش سینترینگ به عنوان روشی نوین به منظور سینترینگ مواد سرامیکی، مورد مطالعه قرار گرفته است و تاثیر پارامترهای فرایند مانند جریان فلاش، زمان ماندگاری تحت فلاش و نوع خمیر اتصال بر خواص بدنه های زیرکونیایی پایدار شده با 8 درصد مولی ایتریا (8YSZ) بررسی شده است. نتایج نشان داد که بر خلاف روشهای مرسوم سینترینگ، با استفاده از فرایند فلاش سینترینگ در دماهای به مراتب کمتر و زمانهای به مراتب کوتاهتر میتوان به نمونه سینتر شده دست یافت. با استفاده از شدت میدان الکتریکی مستقیم V/cm100 و جریان فلاش mA/mm2160 در دمای °C800 و زمان 30 ثانیه میتوان به نمونهای با چگالی بیش از 95 درصد چگالی تئوری دست یافت. دستیابی به نمونه مشابه با استفاده از کوره الکتریکی و روشهای معمول، مستلزم سینترینگ در دمای °C1450 به مدت زمان 4 ساعت میباشد. همچنین بررسی چگالی نمونهها نشان داد که دما و چگالی جریان فلاش تاثیر مستقیم بر چگالی نمونهها دارند. همچنین نوع خمیر اتصال نیز بر دانسته نهایی نمونه موثر است و این تاثیر در چگالی جریانهای کمتر قابل توجه تر است.
کلیدواژه ها:
8YSZ ، Zirconia ، Flash Sintering ، Electrical field ، Current density ، Contact paste ، زیرکونیایی پایدار شده با 8 درصد مولی ایتریا ، (8YSZ) زینترینگ شدت میدان الکتریکی شدت جریان خمیر اتصال پیل سوختی الکترولیت جامد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IJCSE-9-2_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1154975/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محبی، حامد و میرکاظمی، سید محمد،1399،سینترینگ بدنه 8YSZ به روش فلاش سینترینگ و بررسی اثر پارامترهای فرایندی،https://civilica.com/doc/1154975
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، محبی، حامد؛ سید محمد میرکاظمی)
برای بار دوم به بعد: (1399، محبی؛ میرکاظمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- 1- M.N. Rahaman, “Ceramic processing and sintering”, Marcel Dekker, New York, ...
- 2- European Comission, “Reference Document on Best Available Techniques in the ...
- 3- M. Tokita, “Recent and future progress on advanced ceramics sintering ...
- 4- V G Karayannis, “Microwave sintering of ceramic materials”, IOP Conf. ...
- 5- E. Zapata-Solvas , D. Gómez-García, A. Domínguez-Rodríguez & R. I. ...
- 6- M. Cologna, B. Rashkova, R. Raj, “Flash sintering of nanograin ...
- 7- 7- R. Muccillo, E.N.S. Muccillo, M. Kleitz, “Densification and enhancement ...
- 8- A.L.G. Prette, M. Cologna, V. Sglavo, R. Raj, “Flash-sintering of ...
- 9- F. Trombin, R. Raj, “Developing processing maps for implementing flash ...
- 10- E. Zapata-Solvas, S. Bonilla, P.R. Wilshaw, R.I. Todd, Preliminary, “investigation ...
- 11- N. NagataY. Horie T. UchiyamaK. YamamotoH. TanidaN. Takao, “Temperature Dependence ...
- 12- P. Dahl, I. Kaus, Z. Zhao, M. Johnsson, M. Nygren, ...
- 13- A. Borrell, M. D. Salvador, F. L. Penaranda-Foix, J. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.