مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل روند احتمالی اپیدمی COVID-۱۹ در کشور طی بازه زمانی ۱ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹
چکیده مقاله:
اپیدمی و مهار ویروس جدید خانواده ی کروناویروس در حال تبدیل شدن به یک بحران سلامت در دنیا است. شناخت ساختار وعملکرد این ویروس و پیدا کردن راهکارهای مختلف جهت مهار و کنترل این بیماری یک ضرورت مهم و هدف درمانی پزشکان میباشد. هدف از مقاله حاضر تحلیل روند احتمالی اپیدمی COVID-۱۹ در کشور طی بازه زمانی ۱ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ می باشد. روش تحقیق در این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر اجرا توصیفی- تحلیلی است. برای بررسی مقالات مرتبط از مقالات نمایه شده در پایگاه های اطلاعاتی SID ، Magiran ، CIVILICA ، Science direct ، Google Scholar و PupMed استفاده و در محاسبات روند،تعداد موارد جدید روزانه مبتلای بستری و سرپایی از سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ )تهیه و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که؛ بر اساس تحلیل روز ۶ تیر در روند کشوریبیماری COVID-۱۹ ، تغییرات مختصر صعودی مشاهده می گردد. همچنین تحلیل روزهای ۱۳ ، ۲۰ و ۲۷ تیرماه در روند کشوری بیماری COVID-۱۹ ، هر چند موارد ابتلا و مرگ نسبتا بالا است، اما ثبات و تغییرات مختصر در آن دیده می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CMSHMED01_033 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1153569/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اصغری پوردشت بزرگ، اسما؛ مهدی صیاحی و هدی احمدی و مریم خواجوی)
برای بار دوم به بعد: (1399، اصغری پوردشت بزرگ؛ صیاحی و احمدی و خواجوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مقالات مرتبط جدید
- Chromatographic behavior of antibiotics on Thin layers of Zeolite
- مبانی طب اسلامی
- سرکه انگبین از سردنوش تا دارو، از دارو تا شربت
- بررسی تحلیلی نظریه های منجر به کشف مسیر بینایی از منظر پزشکی وتاریخی
- بیان تفاوت اساسی روغن ارده کنجد (دهن شیرج) و روغن کنجد(دهن الحل) و بررسی آثار آنها بر سلامت انسان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۹ . حوزه تربیت بدنی، ورزش و جوانان)
- درباره شیوع ویروس کرونا (۵) راهبردهای مواجهه و مقابله با شیوع کوید ۱۹
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.