سال انتشار: 1397
محل انتشار: مجله مدیریت آب در کشاورزی، دوره: 5، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_WMAJ-5-2_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 22
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد اینترنت اشیا در آبیاری هوشمند
چکیده مقاله:
کمبود آب و کاهش آن، یکی از بزرگترین مشکلات کنونی بشر است. این مسئله در کشورهایی که در مناطق گرم و خشک قرار دارند بیشتر قابللمس و درک میباشد. در هر روش آبیاری چه نوین و چه سنتی، زمان آبیاری مزارع از اهمیت ویژهای برخوردار است. بسیاری از گیاهان زراعی به دلیل کم آبیاری یا بیشآبیاری بهاندازه مطلوب رشد نکرده و عملکردشان کاهش پیدا میکند. دلیل عمده این مشکل کاهش رطوبت خاک و نرسیدن آب بهموقع به محصول است. یکی از قدمهای مؤثر جهت مقابله با این مسئله، مصرف بهموقع و بهاندازه آب است. یکی از روشهایی که در افزایش راندمان مصرف آب در بخش آبیاری اهمیت دارد استفاده از سیستمهای هوشمند آبیاری در مزرعه است که بهطور دقیق رطوبت خاک مزارع و وضعیت آبوهوا را تعیین میکند. سامانههای مدیریت آبیاری هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا میتوانند در دستیابی به مصرف بهینه آب و کشاورزی دقیق کمک کنند. در این مقاله سامانه آبیاری هوشمند معرفیشده و نقش فناوریهای نوین (اینترنت اشیا) در آن بررسی میشود.
کلیدواژه ها:
آبیاری هوشمند, اینترنت اشیا, کمبود آب, کشاورزی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1152406/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سجودی، زینب و میرزایی، فرهاد و سجودی، حسین،1397،کاربرد اینترنت اشیا در آبیاری هوشمند،،،،،https://civilica.com/doc/1152406
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سجودی، زینب؛ فرهاد میرزایی و حسین سجودی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سجودی؛ میرزایی و سجودی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.