سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: TGCE05_053
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 66
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
چکیده مقاله:
استقرار و توسعۀ فیزیک شهرها در مرحلۀ اول تحت تأثیر عوامل ژئومورفولوژیکی از جمله شکل ناهواری ها و همجواری شهر با عوارض طبیعی مانند کوه و دشت و رودخانه و ... قرار دارد. همچنین برنامه ریزی برای توسعه و گسترش شهرها نیازمند شناخت و ویژگی های زیربنایی شهری است، که برنامه ریزی محیطی می تواند نقش بسیار مهمی را در به تصویر کشیدن آینده شهرها ایفا نماید، که اگر برنامه ریزی محیطی به درستی صورت نگیرد نابسامانی در توسعه آتی شهرها دور از انتظار نخواهد بود. از آنجایی که شهر بیجار از سه جهت به ناهمواری هایی با شیب تند محدود می شود، وضعیت به صورت طبیعی فرم شهر را به صورت الگوی شعاعی درآورده است. بنابراین در این مقاله مهمترین عوامل ژئومورفولوژیکی در گسترش فیزیک شهر بیجار شاسایی و مورد بحث قرار می گیرد، که می تواند ما را به درک منطقی از چنین عوامل و تأثیرات فضایی آن ها آگاه سازد و از سویی ما را در شناخت ریشه ای از مسایل و مشکلات کنونی و آتی شهر بیجار یاری می رساند. برنامه ریزی های صورت گرفته برای شهر بیجار نشان دهنده هدایت گسترش کالبدی شهر و افزایش و انباشته شدن مشکلات مرتبط با تخریب طبیعی شهر بیجار است. برنامه ریزی های محیطی متناسب با مهمترین عوامل ژئومورفولوژیکی برای شهر بیجار می توانند شهرداری ها و نهادهای مردمی را از حالت انفعال بیرون آورند و به آنها نقشی فعال و هدفمند در جهت توسعه شهر اعطا نمایند. روش مطالعه در پژوهش توصیفی تحلیلی است و برای جمع آوری اطلاعات از تلفیق روش های اسنادی میدانی از جمله مشاهده مصاحبه و آمار و اطلاعات موجود کتابها نقشه ها و مجله ها بهره گرفته شد برای تجزیه و تحلیل داده ها و نقش ها از نرم افزارهای مختلف استفاده گردید و چون محوریت پژوهش تعیین نقش عوامل ژئومورفولوژی در توسعه شهر بیجار بود از روش مبتنی بر نیاز برنامه ریزی محیطی استفاده گردید لذا به استناد محاسبات انجام شده پیشنهاداتی در زمینه برنامه ریزی توسعه محیطی انجام شد.
کلیدواژه ها:
عوامل ژئومورفولوژیک ، توسعه فیزیکی ، برنامه ریزی محیطی ، شهر بیجار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1151476/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غضنفری اطهر، نادره،1399،نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی،پنجمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک،همدان،،،https://civilica.com/doc/1151476
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، غضنفری اطهر، نادره؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، غضنفری اطهر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل توانمندی ژتوپلتیکی تاثیر گذار در امنیت مرزی و توسعه پایدار،مطالعه موردی ایران و جمهوری آذربایجان با (تاکید بر استان گیلان)
- بررسی نقش ذینفعان در توسعه گردشگری ورزشی طبیعت محور در استان لرستان
- واكاوی تاثیرات گردشگری بر ارتقا كیفیت زندگی شهروندان (نمونه موردی:شهر تبریز)
- بررسی كاربری اراضی شهر خرم آباد
- بررسی گردشگری روستایی و توسعه پایدار گردشگری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.