مروری بر مطالعات تعمیرات و نگهداری نیروگاه ها، ایمنی و پویایی های سیستم

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی وHSE
  • کد COI اختصاصی: OGPH05_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 783
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا شایگان نیک

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی

معصومه زینال نژاد

استادیار، گروه مهندسی صنایع، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی

طاهره علی حیدری بیوکی

استادیار، گروه مهندسی صنایع، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

سیستم نگهداری و تعمیرات، نقش مهمی در دستیابی به اهداف سازمانی و بهبود شاخص های قابلیت اطمینان، کاهش زمان توقف تجهیزات، کیفیت تولیدات، افزایش بهره وری، ایمنی تجهیزات و ... ایفا می کند. نگهداری و تعمیرات در صنعت برق کشور اهمیت زیادی دارد و از آنجا که ماشین آلات مورد استفاده در صنعت برق بسیار متنوع هستند، برای استفاده هرچه بهتر از این تجهیزات باید از تعمیرات و نگهداری برنامه ریزی شده و متناسب با این تجهیزات استفاده کرد. هدف از این پژوهش، مروری بر مطالعات نگهداری و تعمیرات نیروگاه ها، ا یمنی و استفاده از مدل های پویایی های سیستم در این زمینه می باشد. از طرفی، یکی از علل اصلی وقوع حوادث، عدم یکپارچگی واحدهای نگهداری و تعمیرات با ایمنی است و موضوعی که بسیار حائز اهمیت است، ادغام سیستم نگهداری و تعمیرات و ایمنی به منظور حفظ و صیانت نیروی انسانی، کاهش حوادث و ارتقا ایمنی محیط کار، کاهش زمان توقف تجهیزات و افزایش بهره وری می باشد و در نهایت باعث بهبود عملکرد سازمان خواهد شد. از طرف دیگر، با توجه به تفاوت ماهیت پروژه های نگهداری و تعمیرات با سایر پروژه ها و درنظر داشتن این نکته که یک پروژه نگهداری و تعمیرات، ممکن است مدت ها پس از طراحی و پیاده سازی نیز ادامه داشته باشد؛ پویایی سیستم، به صورت یک سیستم کلی که دارای ساختار بازخوردی بوده و قابلیت اصلاح و تجدید نظر مجدد را دارد؛ تعریف می شود و می تواند به عنوان روشی مناسب در بهبود عملکرد مدیریت یک سیستم نگهدارری و تعمیرات درنظر گرفته شود.

کلیدواژه ها

تعمیرات و نگهداری، نیروگاه، ایمنی، پویایی های سیستم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.