سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI23_094
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 84
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
چکیده مقاله:
درمفهوم ژئوتوریسم چنین آمده که این واژه اصطلاحی میان رشته محسوب می شود که از ترکیب ژئو و توریسم تشکیل شده است. کلمه توریسمبه تنهایی علمی با چند شاخه نظیر اقتصاد، سیاست و فرهنگ است. اما کلمه ژئوتوریسم دامنه مشخصی دارد که بر زمین گردشگری تمرکزدارد. کشور ایران از نظر مناظر و پدیده های زمین شناختی یکی از کامل ترین و غنی ترین مناطق در کل دنیا بشمار می رود. بنابراین باشناساندن و معرفی این پدیده ها می توان گوی سبقت را در صنعت ژئوتوریسم منطقه ربود. شهرستان دامغان با توجه به موقعیت جغرافیاییخود دارای تنوع اقلیمی فراوانی است و پدیده های مختلفی را در خود جای داده است. از پدیده های زمین شناختی کوچک تا بزرگ مقیاس. دراین پژوهش سعی شده تا ضمن معرفی اجمالی از ویژگی های تاریخی و فرهنگی شهرستان دامغان، بخشی از پدیده های زمین شناختی جذابو منحصر بفرد این منطقه معرفی گردد. علاوه بر معرفی هفت اثر تاریخی ارزشمند 16 پدیده بی نظیر زمین شناختی منطقه ارائه شده است. باتوجه به پتانسیل های موجود و ایجاد زیرساخت های لازم می توان شهرستان دامغان را به عنوان یک ژئوسایت و منطقه هدف زمین گردشگریمعرفی نمود.
کلیدواژه ها:
دامغان، ژئوتوریسم، ژئوسایت، زمین شناختی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1150036/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناقوسی، مهرداد و صرفی، مهدی و نویدطلب، امین،1399،قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری،بیست و سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1150036
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، ناقوسی، مهرداد؛ مهدی صرفی و امین نویدطلب)
برای بار دوم به بعد: (1399، ناقوسی؛ صرفی و نویدطلب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.