سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ICFBCNF03_031
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 47
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خشک کن انجمادی: مکانیسم، مراحل خشک کردن و تاثیر پارامترهای مختلف بر روی کیفیت نهایی محصولات غذایی
چکیده مقاله:
خشک کردن یکی از عملیات کلیدي در صنایع غذایی، دارویی و بیو دارویی است که معمولا براي حذف حلال ها (معمولا آب)، بدون به خطر انداختن خواص آنها مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف انرژي همراه با کیفیت محصولات خشک شده، دو پارامتر مهم در انتخاب فرآیند خشک کردن است. روش هاي خشک کردن را میتوان بر اساس روش هاي مورد استفاده براي افزودن گرما و حذف بخار آب، دسته بندي کرد. خشک شدن را می توان با تماس مستقیم با هواي گرم در فشار اتمسفر، مانند اسپري درایرها و یا تصعید آب از مواد منجمد مانند خشک شدن انجمادي تسهیل کرد. در میان تکنیک هاي خشک کردن، خشک شدن انجمادي (FD) بدلیل دفع آب زیاد و نیز حفظ خصوصیات مواد غذایی مورد توجه بسیاري قرار گرفته است. خشک کردن انجمادي، روشی است که اغلب در صنایع غذایی ، دارویی و بیودارویی براي طولانی شدن ماندگاري محصولات ناپایدار استفاده می شود. در این مطالعه خشک کردن انجمادي، مراحل آن و راهکارهاي بهینه سازي این روش خشک کردن مرور می گردد.
کلیدواژه ها:
خشک کن انجمادي، صنایع غذایی، فرآیند خشک کردن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1147141/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجفی تنور آغاج، ابراهیم و خانجانی، سمیرا و احمدی، امید و جعفری زاده مالمیری، هدا،1399،خشک کن انجمادی: مکانیسم، مراحل خشک کردن و تاثیر پارامترهای مختلف بر روی کیفیت نهایی محصولات غذایی،سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1147141
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، نجفی تنور آغاج، ابراهیم؛ سمیرا خانجانی و امید احمدی و هدا جعفری زاده مالمیری)
برای بار دوم به بعد: (1399، نجفی تنور آغاج؛ خانجانی و احمدی و جعفری زاده مالمیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.