سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: GECCONF03_051
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 51
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصلاح الكترود خمیرکربن با استفاده از کمپلكس (5- برومو- 2- هیدروکسی بنزیلیدن) نیكوتینوهیدرازید وانادیوم (V) و بررسی کاربرد آن در اندازه گیری ایزونیازید
چکیده مقاله:
استامینوفن و ایزونیازید نقش مهمی در سلامتی انسان ها ایفا می کنند. در الکترودهای معمولی استامینوفن و ایزونیازید در پتانسیل هایی نزدیک هم اکسید می شود که باعث همپوشانی پاسخ ولتامتری می گردد. لذا توسعه ی روشی که بتواند استامینوفن و ایزونیازید را در نمونه های داروشناختی و دارویی، بدون مزاحمت دیگر اجزاء تعیین کند، از اهمیت بالایی برخوردار است. دراین روش الکترود خمیر کربن با استفاده از کمپلکس N- (5-2- هیدروکسی بنزیلیدن) نیکوتینوهیدرازید وانادیوم V و درصدهای مختلف از نانولوله های کربنی اصلاح شد و از ان به عنوان یک حسگر ولتامتری حساس جهت اندازه گیری همزمان استامینوفن و ایزونیازید مورد استفاده قرار گرفت. فعالیت الکتروکاتالیتیکی موثری در افزایش جریان های آندی و کاهش اضافه ولتاژ آندی در ترکیب دوتایی استامنیوفن و ایزونیازید در سطح الکترود اصلاح شده مشاهده شد و مشکل همپوشانی پاسخ های ولتامتری این دو ترکیب مرتفع گردید. تأثیر PH و سرعت روبش پتانسیل محلول بافری بر پاسخ الکترود نسبتا به استامینوفن و ایزونیازید جدایش پیک ها به طور کامل با استفاده از ولتامتری پالس تفاضلی DPV و چرخه ای CV مورد بررسی قرار گرفت. بالاترین میزان جدایش پیک ها برای این دو ترکیب با استفاده از الکترود اصلاح شده در محلول بافری با PH=4/0 به دست آمد. جدایی پیک ها برای استامینوفن و ایزونیازید معادل 463 Mv حاصل شد. از مزایای الکترودهای اصلاح شده می توان به گزینش پذیری، حساسیت، پایداری (بیش از دو ماه بدون تغییر قابل ملاحظه ای در نتایج) و تکرارپذیری RSD<3% پاسخ های ولتامتری و همچنین حد تشخیص پایین برای استامینوفن و ایزونیازید (حد تشخیص 1/0×10(-7) مولار برای استامینوفن و ایزونیازید) اشاره کرد. الکترود تهیه شده با موفقیت جهت تشخیص استامینوفن و ایزونیازید در نمونه های دارویی بکار برده شد.
کلیدواژه ها:
استامینوفن، ایزونیازید، ولتامتری چرخه ای و پالس تفاضلی، کمپلکس (5- برومو- 2- هیدروکسی بنزیلیدن) نیکوتینوهیدرازید وانادیوم (V)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1147051/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع مهرجردی، حمیدرضا و دهقانی فیروزآبادی، رضا،1399،اصلاح الكترود خمیرکربن با استفاده از کمپلكس (5- برومو- 2- هیدروکسی بنزیلیدن) نیكوتینوهیدرازید وانادیوم (V) و بررسی کاربرد آن در اندازه گیری ایزونیازید،سومین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی: شیمی زمین و شیمی محیط زیست،کرمان،،،https://civilica.com/doc/1147051
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، زارع مهرجردی، حمیدرضا؛ رضا دهقانی فیروزآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1399، زارع مهرجردی؛ دهقانی فیروزآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Non-destructive assessment of the egg quality
- Nondestructive Testing and Investigative Analysis of Rupture Stresses in Automotive Timing Belts made from CR Material Comprised of Different Number of Tensile Members
- Simulation and Testing for Tearing Occurrence in Selected Automotive Timing Belts made from Different Materials via FEM
- Detection and Sizing Fatigue Cracks in Cylindrical Metallic Structures Using a Circular-Trapezoidal ACFM Probe
- Design and construction of a welding connection crack detection robot utilizing image processing
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.