سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنگره دانشجویی پژوهشی سلامت باروری زنان
کد COI مقاله: SRHC01_041
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 79
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر وراثت در بروز سرطان تخمدان
چکیده مقاله:
زمینه وهدف مطالعه: سرطان تخمدن به عنوان ششمین سرطان شایع در میان زنان جهان می باشد و پنجمین علت مرگ و میر در زنان را به خود اختصاص داده است، سرطان تخمدان از نظر فراوانی متفاوت می باشد به طوری که بیشترین شیوع آن در ایالت متحده امریکا و کمترین شیوع آن در ژاپن می باشد. روش جستجو: تمامی اطلاعات این مطالعه مروری با مراجعه به پایگاه های اطلاعات معتبر علمی pubmed -scopus-web of sciece با جست و جوی کلید واژه های سرطان ارثی تخمدان brca1 brca2 جمع آوری گردید سپس 12 مقاله که معیارهای ورود به مقاله اصلی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها: تنها 5 الی 10 درصد کل سرطان های تخمدان ارثی می باشد که از این بین جهش در ژن های سرکوب گر تومور شامل brca1 و brca2 عامل اکثر سرطان های ارثی تخمدان می باشند. برای زنانی که سابقه خانوادگی دارند دخطر ابتلا به این بیماری در حدود 4/9 درصد تخمین زده می شود. با شیوع تقریبا 20 الی 40 درصد جهش های brca1 به احتمال زیاد باعث سرطان تخمدان خانوادگی می گردد. در کل جهش های brca1 مسئولیت 5/7 درصد می باشد به طور کلی این نفوذ ناقص دلیل ترکیب از عوامل می باشد. نتیجه گیری: بروز سرطان تخمدان بسته به عوامل ژنتیکی و محیطی مختلفی اتفاق می افتد از بین این عوامل تنها 5 الی 10 درصد کل سرطان های تخمدان ارثی می باشد بررسی و غربالگری این افراد و پیگیری برنامه مراقبتی مکرر افراد با سابقه خانوادگی می تواند منجر به شناسایی زودرس و درمان مناسب سرطان های ارثی تخمدان شود.
کلیدواژه ها:
سرطان ارثی تخمدان، brca1 brca2 ، وراثت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1146967/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباس زاده، فرزاد و ناظم زاده شعاعی، مهشید و نایبی، مژگان و معظمی، سارا و سهرنی، یاسین و امیری، حانیه،1399،بررسی تاثیر وراثت در بروز سرطان تخمدان،کنگره دانشجویی پژوهشی سلامت باروری زنان،جیرفت،،،https://civilica.com/doc/1146967
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عباس زاده، فرزاد؛ مهشید ناظم زاده شعاعی و مژگان نایبی و سارا معظمی و یاسین سهرنی و حانیه امیری)
برای بار دوم به بعد: (1399، عباس زاده؛ ناظم زاده شعاعی و نایبی و معظمی و سهرنی و امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The effect of exclusive breastfeeding on female weight loss in the postpartum period
- مروری بر عوامل موثر در اعمال خشونت خانگی علیه زنان
- The effect of centchroman on mastalgia: a systematic review
- Evaluation of COVID-19 effects in neonatal
- The effect of short - term foot reflexology in improving constipation symptoms during pregnancy: A two-armed, randomized controlled trial
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.