بهینه سازی زبری سطح در کف تراشی فولاد ضد زنگ DURCOMET5 با استفاده از روش GONNS

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME19_525
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1359
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر راستی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

صادق الهامی جوشقان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدرضا رازفر

دانشیار دانشکده ی مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مسعود فرحناکیان

دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

این مقاله روشی را به منظور تعیین شرایط بهینه ی ماشینکاری، درفرآیند کف تراشی فولاد ضد زنگ آستنیتی حاوی درصد بالایی از سیلیسیم، ارائه می دهد. در این مقاله به منظور بدست آوردن دادههای تجربی و در عین حال صرف هزینه کمتر از روش طراحی آزمایشات تاگوچی استفاده شد. پارامترهای در نظر گرفته شده در آزمایشها، عمق برش، نرخ پیشروی، سرعت برشی و درصد درگیریبودند. آزمایشها بدون استفاده از مایع خنک کننده انجام گردید. در هر آزمایش زبری سطح در چهار ناحیه اندازه گیری شد و مقدار میانگین در تحلیل نتایج مورد استفاده قرار گرفت. مدل سازی داده ها بوسیله ی شبکه عصبی پس انتشار خطا و در محیط نرم افزارMATLABانجام گردید که در آن 85 % داده ها به منظور آموزش شبکه و 15 % داده ها برای تست شبکه بکار رفت. سپس به منظور بهینه سازی مدل ساخته شده، از الگوریتم ژنتیک بهره گرفته شد تا شرایط بهینه ماشینکاری در راستای رسیدن به حداقل زبری سطح بدست آید. در پایان یک آزمایشنهایی به منظور مقایسه شرایط بهینه بدست آمده از الگوریتم ژنتیک و مقادیر تجربی انجام گردید. نتیجه بدست آمده بیانگر مطابقت قابل قبول مقدار پیشبینی شده و مقدار تجربی بود

کلیدواژه ها

ماشینکاری؛ بهینه سازی؛ زبری سطح؛ فولاد ضدزنگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.