کنوانسیون در ترازوی قوانین حقوق بشر و تکالیف دینی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای دینی و اسلامی، حقوق، علوم تربیتی و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: GHADIRCONF05_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، ایران
چکیده
قوانین رسمی و تکالیف دینی در طول ادوار تاریخی اهتمام زیادی به رفع تبعیض و شکنجه داشته اند که همینمباحث باعث گسترش حقوق بسیاری در مشاغل فردی و اجتماعی و دینی و سیاسی و اقتصادی و... گردیدهاست . در میان رفتارهای ضد انسانی که آدمیان از دیرباز بر همنوع خود روا می داشته اند یکی هم شکنجهاست.تحمیل رنج شدید جسمی بر یک شخص برای مجازات یا واداشتن او به اعتراف به جرم یا افشاینام همدستان، از گذشته های دور تا همین سده های اخیر نزد بسیاری از ملت ها امری بود معمول. منع رسمیشکنجه در دوره نزدیک به زمان ما به ظاهر از آن غرب است. توضیح آنکه شکنجه به عنوان روشی جایز وقانونی برای رفتار با متهمان و مجرمان از یونان و روم باستان تا دادگاه های تفتیش عقاید در اروپا مرسوم بودو اعمال شکنجه های وحشتناک بخشی از نظام قضایی کشورهای اروپایی طی قرون پانزدهم تا هفدهمبه حساب می آمد. توسعه قوانین در ادوار مختلف و در اسناد داخلی و بین المللی با نوسانات و ضعف هایی همراهبوده است که در این مقاله به جهت روشن شدن به مبحث آزادی دین و منع شکنجه در اسناد و قوانین حقوقبشر خواهیم پرداخت.کلیدواژه ها
آزادی دین ، شکنجه ، حقوق بشر ، آزادی بیان ، رفع تبعیضمقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.