بررسی تاثیر اندرکنش خاک و سازه توسط نرم افزار ABAQUS برای سه مدل رفتاری (مدل موهر-کولمب، مدل دراکر پراگر، مدل دراکر پراگر اصلاح شده یا کپ مدل)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: CMUECONF04_103
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 836
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر سعید مرادی اندراب

دانشجو دکترا ژیوتکنیک دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران مرکز

حسام کوچکی کیاسرایی

دانشجو ارشد ژیوتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

یکی از پرکاربردترین روش هاي گودبرداري عمیق و پایدارسازي شیب ها که اساس آن افزایش تنش هاي مقاوم گوه گسیختگی خاك است، روش میلم هار یا انکراژ می باشد. در این روش، همانند روش میخکوبی یا نیلینگ از یک المان فولادي مثل کابل (استرند) یا میله، جهت افزایش مقاومت برشی سطح گسیختگی شیروانی استفاده می شود. علاوه بر این، با استفاده از نیروي پیش تنیدگی ایجاد شده در کابل، نیروي اصطکاك موجود در سطح گسیختگی و در نتیجه ضریب اطمینان پایداري گوه گسیختگی افزایش می یابد. به طورکلی به دلیل وابستگی این روش به نیروي انسانی ماهر و تجهیزات خاص، روش گران تري نسبت به روش نیلینگ می باشد و استفاده از آن تنها در شرایطی که جابجایی ها و تغییرمکان هاي جداره گود در وضعیت نامطلوب قرار دارد، توصیه می شود. در این نوشتار به بررسی کامل این روش پرداخته شده است. یکی از پرسش هاي مهم در هر تحلیل عددي سازه ی خاکی، تاثیرمدل رفتاري خاك بر نتایج آن می باشد و اینکه مدل تعریف شده براي مشخصات خاك، چقدر رفتار واقعی خاك را به دقت پیش بینی می کند. در این تحقیق سعی شده است نتایج حاصل از سه مدل رفتاري خاك شامل مدل موهر-کلمب، دراکر-پراگر و کپ-مدل را در حالت استاتیکی بررسی و نتایج آن با یکدیگر مقایسه شوند.

کلیدواژه ها

مدل موهر، کلمب، دراکر، پراگر ، کپ، مدل ، abaqus، انکراژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.