مراحل مختلف کنترل کیفیت کارخانه های آسفالت پزی با استفاده از برگه های آزمایشگاهی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: CMUECONF04_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 623
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا زنگی آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران، گرایش راه و ترابری، موسسه آموزش عالی کرمان

سید مرتضی مرندی

استاد گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهند کرمان

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی مراحل مختلف برنامه کنترل کیفیت در کارخانه های آسفات با استفاده از برگه های آزمایشگاهی انجام گرفت. برنامه کنترل و تضمین کیفیت شامل سه بخش اصلی کنترل کیفیت، ارزیابی و پذیرش محصول، تصدیق و بازبینی است. از آنجا که در روند فعلی نمونه گیری از آسفالت گرم در پروژه های روسازی کشور تنها در یک مرحله انجام می گیرد، لذا امکان بررسی فرآیند تصدیق و بازبینی با توجه به داده های موجود وجود ندارد. بنابراین تنها مواد، ابزارها و روند فرآیندهای کنترل کیفیت و پذیرش برای پیمانکار و کارفرما در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته شده است. جامعه آماری شامل تمامی کارخانه های آسفالت سازی و شرکت های راه و ترابری می باشد. نمونه آماری شامل پروژه های روسازی می باشد. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده (به تناسب) از روش های آمار توصیفی از قبیل نمودارهای ستونی، دایره ای، و پارامترهایی نظیر میانگین، میانه و... استفاده شده است. در برخی موارد از نرم افزارهای کامپیوتری نظیر SPSS و اکسل بهره گرفته شده است. بر اساس روابط به دست آمده برای انباشته های پروژه چهار خطه یاسوج به سمیرم، میانگین PWL محاسبه شده برابر 75/6 و برای پروژه گچساران به گناوه مقدار PWL محاسبه شده برابر 75/13 محاسبه شد. با توجه به مقادیر محاسبه شده، مقدار حد پذیرش، 75 در نظر گرفته شد.

کلیدواژه ها

خرابی های روسازی های آسفالتی، کنترل کیفیت، بازرسی های کنترل کیفیت، روش های تحلیل آسفالت و برگه های آزمایشگاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.