سال انتشار: 1399
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی گردشگری،فرهنگ و هنر
کد COI مقاله: TCACONF05_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 67
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فرهنگ، تاریخ و جغرافیا کورد و بانه
چکیده مقاله:
یکی از آشکارترین نشانة فرهنگی و شاخصترین مظهر و سمبل ملی قومی، پوشاک است. پوشاک هرقوم و ملت دارای خصوصیات خود است. پوشاک کردستان نیز با ویژگی های منحصر به فرد خود هموارهمورد توجه بوده و از منظر زیباشناسی قابل مطالعه است. پوشاک نواحی مختلف کردستان علی رغمشباهت های زیاد دارای تفاوت هایی نیز بوده است. منطقه بانه در غرب استان کردستان ایران و درمجاورت مرز کنونی عراق قرار دارد. پوشش زنان کرد این منطقه هرچند که شباهت های زیادی با پوششسایر نواحی کردنشین دارد اما تفاوت هایی نیز دیده می شود. در دهه های اخیر تغییراتی در جنس، فرم وشیوه دوخت لباس تا به امروزه صورت گرفته است. عواملی چون، قومیت، سن، اقتصاد و جایگاه اجتماعیدر زیبایی شناسی بومی پوشش زنان کرد بانه موثر است. همچنین عوامل فرهنگی، اجتماعی وجغرافیایی در جنس،فرم، رنگ، نقش و شیوه دوخت در پوشش زنان کرد منطقه بانه تاثیر گذار است. دردهه اخیر از نظر جنس،فرم، رنگ، نقش و شیوه دوخت تفاوت هایی در پوشش بومی زنان منطقه بانهقابل مشاهده است. برای مطالعه این پوشش با مطالعات کتابخانه ای و میدانی داده ها جمع آوری و درنهایت در راستای سوالات، و اهداف پژوهش به رشته تحریر در آمده است.
کلیدواژه ها:
زیبایی شناسی، پوشاک زنان کرد، منطقه بانه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1143135/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، زیبا و عزت اللهی نژاد، طیبه،1399،فرهنگ، تاریخ و جغرافیا کورد و بانه،پنجمین کنفرانس بین المللی گردشگری،فرهنگ و هنر،،،https://civilica.com/doc/1143135
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اسمعیلی، زیبا؛ طیبه عزت اللهی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1399، اسمعیلی؛ عزت اللهی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.