سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: URDCONF06_055
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 81
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی جایگاه امنیت در محیط های شهری
چکیده مقاله:
امنیّت یکی از مهم ترین مؤلّفه های شهر اسلامی و تضمین کنندة انسجام و پکیارچگی شهر است. در دو دهة اخیر گفتمان قدرت مندی در زمینة فضای عمومی شهری و نقش امنیّت شهری به ویژه برای گروه های آسیب پذیر همچون زنان و کودکان گسترش یافته و مناسب سازی فضاهای شهری برای زنان به عنوان یکی از مهم ترین محورهای مدیریّت شهری مورد توجّه قرار گرفته است. احساس امنیت در فضاهای شهری یکی از شاخص های کیفیت فضا محسوب می شود و به رغم آنکه مسأله فضای امن شهری در هر جامعه یک مسأله پیچیده و دارای ابعاد متنوع و متعدد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است. ولی در تأمین این نیاز نمی بایست از نقش و تأثیر عوامل محیطی و کالبدی( فضایی ) غافل شد.فضای عمومی شهر، صحن نمایش زندگی روزمره مردم است و در تقابل با فضای زندگی خصوصی تعریف می شود . اهمیت فضای عمومی به علت نقشی است که در توسعه جامعه دموکراتیک بازی می کند؛ به عبارتی چنانچه دسترسی برابر به عرصه عمومی برای هم جامعه فراهم شود، تهدید، تمایز و جدایی اجتماعی کاهش می یابد و تنوع فرهنگی شکل یافته، می تواند فضای عمومی را تبدیل به مکانی نماید که افراد و گروه های مختل بتوانند در اجرای قوانین خود گزیده، مشارکت کنند. لذا اولین گام برای دستیابی به عرصه عمومی که ضامن تحقق جامعه مدنی است، تشویق مردم به حضور در فضای عمومی و یا فراهم نمودن دسترسی برابر هم افراد و گروه ها به آن است.حال با توجه به اهمیت موضوع امنیت در فضاها و محیط های شهری، در این پژوهش این مسئله مطرح می شود که کالبد شهر و کاربری های موجود در آن در کنار سایر عوامل، نقشی مهم در میزان احساس امنیت شهروندان در یک فضای شهری ایفا می نماید. روش تحقیق از نوع توصیفی – تحلیلی بر مبنای مطالعات اسنادی و کتابخانه ای می باشد.
کلیدواژه ها:
امنیت، امنیت شهری، مدیریت شهری، فضای شهری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1143111/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حمیدی سرمزده، کامران و دیده بان سنجدکی، سعید،1399،ارزیابی جایگاه امنیت در محیط های شهری،ششمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی،محیط زیست،توسعه شهری و روستایی،،،https://civilica.com/doc/1143111
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، حمیدی سرمزده، کامران؛ سعید دیده بان سنجدکی)
برای بار دوم به بعد: (1399، حمیدی سرمزده؛ دیده بان سنجدکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سنجش میزان فنل تام و بررسی پتانسیل آنتی رادیکالی عصاره های اندام هوایی گیاه کاکوتی کوهی در استان البرز
- تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، بنزیل آدنین و محیط کشت MS بر برخی شاخص های رشدی گیاه استویا در شرایط کشت دورن شیشه ای
- تاثیر غلظت های مختلف بنزیل آدنین و ترکیب محیط کشت بر محتوای برخی ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana B.)
- ارزیابی اثرات توسعه اکوتوریسم بر محیط زیست شهرستان درگز دهستان درونگر
- نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری ( مطالعه موردی : شهر نیشابور)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.