بررسی میزان عصاره ی آبی و کافئین در چین های مختلف چای سیاه

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی،محیط زیست،توسعه شهری و روستایی
  • کد COI اختصاصی: URDCONF06_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم بابایی پیله ور

کارشناس ارشد صنایع غذایی _ صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

چکیده

این تحقیق به منظور بررسی عصاره آبی و کافئین در چینهای مختلف چای سیاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در سال 1397 صورت گرفت. بدین منظور یک آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار انجام شد. فاکتور اول چین برداشت در سه چین و فاکتور دوم زمان دم آوری در چهار سطح 7/5، 15، 22/5، 30 دقیقه بود. متغیرهای وابسته این تحقیق شامل : میزان مواد جامد محلول در آب (عصاره ی آبی) با استفاده از ژورنال Aoac . نتایج نشان داد که کمترین کمترین کافئین مربوط به چین اول در زمان دم آوری 30 و بیشترین کافئین مربوط به چین سوم در زمان دم آوری 5 / 7 می باشد. کمترین عصاره های آبی مربوط به چین اول و بیشترین عصاره های آبی مربوط به چین سوم می باشد. در نهایت می توان چنین نتیجه گیری کرد که چین برداشت و زمان دم آوری اثر بسیار قابل توجهی بر کیفیت چای مصرفی دارد که باستی توجه ویژه به این مسئله مهم نمود.

کلیدواژه ها

عصاره آبی، کافئین، چای سیاه، زمان دم آوری، چین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.