رتبه بندی شیوه های تأمین مالی برای سرمایه گذاری در بخش ساخت پروژه های چند منظوره با استفاده از یک مدل ترکیبی تصمیم گیری فازی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در حسابداری، مدیریت و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF04_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 412
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین ممبینی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

رضا ممبینی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

چکیده

تامين منابع مالی، يکی از مهمترين راهکارها و استراتژي ها براي اجراي پروژه هاي چندمنظوره است. در اين ميان، دست اندركارانبازار سرمايه با طراحی و راه اندازي ابزارهاي نوين تامين مالی، دريچه جديدي را در اين حوزه گشوده اند . انتخاب يکی از روش هايتامين مالی از بين روش هاي مختلف موجود يکی از دغدغه هاي بخش هاي خصوصی و عمومی بوده كه يکی از پروسه هاي پيچيدهو دشوار در زمينه مديريت سرمايه گذاري است. با توجه به اين پيچيدگی ها كه خود ناشی از تاثيرگذاري پارامترهاي مختلفی است كهبر روي اين فرآيند تاثير می گذارند و اغلب اين پارامترها در تضاد با يکديگر هستند، مساله انتخاب استراتژي مناسب براي تامين مالیپروژه هاي ساختمانی را به يک مساله تصميم گيري چند معياره تبديل نموده اند. روش تحليل سلسله مراتبی رايج ترين و معروفترين روش تصميم گيري چند معياره است كه با استفاده از ماتريس مقايسات زوجی به ارزيابی و وزن دهی معيارها و زيرمعيارها میپردازد. از طرفی ديگر، روش تاپسيس يکی از پركاربردترين روش هاي تصميم گيري چند معياره می باشد كه توانايی خود را به عنوانيکی از روش هاي حل مساله مهندسی اثبات كرده است. به هر حال، با توجه به عدم اطمينان ناشی از كمبود يا نبود اطلاعات، استفادهاز روش فازي می تواند مفيد باشد. در اين مقاله سعی شده است با استفاده از روش تركيبی تحليل سلسله مراتبی و تاپسيس تحتمحيط فازي به ارزيابی روش هاي تامين مالی پروژه هاي ساختمانی در شركت برليان خزر پرداخته شود.

کلیدواژه ها

روش تحلیل سلسله مراتبی، تکنیک تاپسیس، منطق فازی، روش های تامین مالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.