طراحی و ساخت جاروب گردان پشت تراکتوری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی وسومین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی ومنابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: ISECO05_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 457
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا سیفی

استادریار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه اراک

چکیده

با توجه به محدودیتهای موجود در استفاده از جاروب های چرخی و موازی در عملیـات زیـر و رو و ردیـف کـردن یونجـه، دسـتگاه جاروب گردان طراحی و ساخته شد. این دستگاه به منظور تامین نیازهای تولید کننـدگان علوفـه خشـک بـا افـزایش بهـره وری و افزایش کیفیت علوفه استفاده می شود. ردیف کردن این مدل جاروب آرام بوده که برگ ها را سالم تر باقی نگه داشـته و کمـک بـه سریعتر خشک شدن آنها می کند. بدین ترتیب تولید کنندگان علوفه قادر می شوند محصول را در بالاترین و بهترین وضعیت مـواد مغذی ( با حداکثر ارزش غذایی) با تکیه کمتر به شرایط آب و هوایی برداشت کنند. اجزای دسـتگاه شـامل گیـربکس، صـفحه زیـر گیربکس، شاسی عقب و جلو، بازوها و انگشتی ها می باشد. طراحی دستگاه توسط نرم افزار اینورتور و تجزیـه و تحلیـل نیرویـی بـا استفاده از نرم افزار انسیس انجام شد. انگشتی های این جاروب در شرایط معمول هیچ تماسی با خاک ندارند. ایـن امـر سـبب مـی شود که ردیف های علوفه آلودگی کمتری یابند و در نتیجه کیفیت علوفه بالاتر رود. سرعت عملیاتی این جاروب بیشـتر از مـدلهای چرخی است. چرخ های این جاروب امکان حرکت در زمین های مرطوب را دارند و مانع از کوبیدگی خاک در زمین های نرم شـود. این جاروب با ظرفیت مزرعه ای ده هکتار بر ساعت کار می کند. جهت برش در این جاروب تفاوتی نداشته و در هر حالت می توانـد عملیات ردیف کردن را انجام دهند.

کلیدواژه ها

جاروب گردان، ریزش برگ، گیربکس بادامکی، برداشت بهینه، کشاورزی مکانیزه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.