سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_JRHPM-3-1_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 45
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جریان شناسی سیاسی از دیدگاه شهید سید محمدباقر صدر
چکیده مقاله:
تفکر بنیادیگرایی در عراق به سبب سبغه شیعه گری، بیانگر نوعی خاص از فعالیت های اسلامی در جامعه عراقی بوده است. این تفکر شیعه (۵۵ درصدی) علیه رژیم بعثی، متکی بر اقلیت (۲۰ درصدی عرب سنی) به حساب می آید. در طلیعه مبارزاتی نهضت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۷۲ و تبعید ایشان به عراق از یک سو، و نبوغ شخصیت فقهی شهید سید محمد باقر صدر در حوزه نجف اشرف از سوی دیگر؛ وی را برآن داشت هک احساس مسیولیت نموده و نسبت به جریانات فکری و سیاسی جهان اسلام، به ویژه جامعه ی عراقی بی توجه نباشد. لذا این سوال مطرح است که شهید سید محمدباقر صدر چه قرایتی از جریان شناسی و جریان سیاسی داشتند؟ این پژوهش با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی به این پرسش پاسخ خواهد داد.
کلیدواژه ها:
نوگرایی، تفکر الحادی، التقاط، تفکر تکفیری وهابی، سیدمحمدباقر صدر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1142436/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پناهی، سجاد،1399،جریان شناسی سیاسی از دیدگاه شهید سید محمدباقر صدر،،،،،https://civilica.com/doc/1142436
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، پناهی، سجاد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، پناهی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل فیلم کلوزآپ عباس کیارستمی بر اساس الگوی هم نشینی و جانشینی
- حقوق خبرنگاران و مسیولیت دولت نسبت به خبرنگاران در حین بحران ها و درگیری ها
- ریشه یابی نفاق به عنوان مهمترین تهدید انقلاب اسلامی و راهکارهای مقابله با آن از منظر آیات و روایات با تاکید بر اندیشه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
- خواستگاه اصلی شکل گیری جریان نفاق و ویژگی های منافقین در غزوه تبوک و حجه الوداع (بر اساس آیات و روایات)
- شیوه ی تاریخ نگاری مروج الذهب و معادن الجوهر مسعودی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.