سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: PCCONF07_342
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 462
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اضطراب و کیفیت زندگی ایرانیان در حال پروسه مهاجرت در دوران بیماری کوید ۱۹
چکیده مقاله:
مقدمه: توجه به مشکلات روانشناختی و کاهش کیفیت زندگی طی دوره عالمگیری بیماری کرونا به دلیل میزان آسیب و مرگ و میر این بیماران بسیار مهم است. پژوهش حاضر با هدف بررسی ارزیابی اضطراب و کیفیت زندگی ایرانیان در حال پروسه مهاجرت در دوران بیماری کوید ۱۹ صورت گرفت. روش: پژوهش حاضر یک مطالعه ی توصیفی مقطعی بود. در این پژوهش، ۲۳۱ نفر از متقاضیان مهاجرت مراجعه کننده به شرکتخدمات مسافرتی پیله های عصر پرواز و شرکت توسعه زیر ساخت زندگی شهر تهران در بهار سال ۹۹ به روش در دسترس انتخاب شدند. جمع آوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامه جمعیت شناختی، پرسشنامه کیفیت زندگی و پرسشنامه اضطراب سلامتی بود. برای تحلیل داده ها از شاخص های آمار توصیفی و استنباطی با نرم افزار SPSS-۲۱ استفاده شد. یافته ها: نتایج حاصل از تحلیل یافته ها نشان داد که از دیدگاه مراجعان به آژانس های مسافرتی شهر تهران مولفه های اضطراب سلامتی و کیفیت زندگی در حد متوسط می باشد. نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش حاضر پیشنهاد می شود در جهت رفع مشکلات و علل نارضایتی و تقویت عوامل خوشایند و رضایت بخش مراجعان اقدام گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PCCONF07_342 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1140738/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمیان مبرهن، عماد و قاسمیان مبرهن، عماد و قاسمیان مبرهن، عماد و رحمانی، سهیلا،1399،ارزیابی اضطراب و کیفیت زندگی ایرانیان در حال پروسه مهاجرت در دوران بیماری کوید ۱۹،هفتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1140738
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، قاسمیان مبرهن، عماد؛ عماد قاسمیان مبرهن و عماد قاسمیان مبرهن و سهیلا رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1399، قاسمیان مبرهن؛ قاسمیان مبرهن و قاسمیان مبرهن و رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه اضطراب، افسردگی و استرس در زنان با و بدون کیست تخمدان (PCOS)
- مقایسه افسردگی، اضطراب و استرس در زنان متاهل و مجرد دارای کیست تخمدانی (PCOS)
- اثربخشی مداخله یکپارچگی حسی، ادراکی و حرکتی بر عملکرد شناختی کودکان با سندروم داون
- بررسی وضعیت اختلالات روانی ( استرس، اضطراب، افسردگی) ومیزان تاب آوری ناشی از شیوع اپیدمی کرونا در خانوارهای دارای معلول ذهنی
- اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر سلامت روان مادران کودکانADHD
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.