نقش مشارکت مردم درمنابع طبیعی
- سال انتشار: 1379
- محل انتشار: همایش ملی مدیریت جنگلهای شمال و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: NFMSDN01_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1419
نویسندگان
کارشناس ترویج و مشارکت مردمی اداره کل منابع طبیعی گیلان
چکیده
منابع طبیعی تجدید شونده حدود 88/6% از کل اراضی کشور و مسائل زیست محیطی مانند تعدیل کننده ابو هوا و جریان ابی کشور تامین علوفه و گیاهان صنعتی ودارویی زیستگاه وحوش تفرجگاه مردم و درن هایت تضمین کننده حیات جامعه انسانی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. رشد روزافزون جمعیت و نرخ بالای آن نیاز انسان ماشینی و صنعتی به داشتن محیطی سالم و غذای کافی در کشور پهناوری چون ایران که در شرایط سخت اکولوژیک واقع شده است این ضرورت را ایجاب می نماید با منابع طبیعی که در شرایط بسیار شکننده ای قرار دارد باید برخورد معقول و فراگیر داشت منابع طبیعی گرچه موجب خیر و برکت بشر بوده و لی تا کنون کمتر قدر آن دانسته شده تا جای یکه در اثر تخریب آن شاهد پیشروی بیابان و بروز سیلهای خانمان برانداز هستیم که هرساله میلیونها تن خاک حاصلخیز را در پشت سرها مدفون ساخته و تاسیسات زیادی را نابوده می سازد. زمینه های مشارکت مردم در امر منابع طبیعی باعث حضور مردم بطور فعالانه می گردد ناکافی بودن تحقیقات کاربردی و پایه ای متناسب با نیاز بخشهای اجرایی و همچنین در بخش مشارکت درموسسات تحقیقاتی دولتی و دانشگاهها ا زجمله معضلات منابع طبیعی است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تعیین مقدار بهینه مواد آلی اضافه به خاک از نظر موثر بودن در تراکم خاک
- تاثیر کود دامی و تردد تایر تراکتور بر تراکم خاک رسی با اندازه گیری جرم مخصوص
- ارزیابی ظرفیت برد منابع آب در تالابهای شهری با هدف مدیریت بهینه منابع آب
- ارائه مدل مدیریت ریسک برای استخرهای آبگرم معدنی براساس شاخص سلامت ، ایمنی و محیط زیست
- ارزیابی اثر تغییر کاربری اراضی از جنگل به کشاورزی بر برخی ویژگی فیزیکی و شیمیایی خاک در اراضی جنگلی فندوقلو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.