سال انتشار: 1399
محل انتشار: هجدهمین همایش ملی دانشجویی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: AIEC18_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 175
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و انتخاب متدولوژی کارآمد مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات
چکیده مقاله:
امروزه اهمیت فناوری اطلاعات بر کسی پوشیده نیست و پرواضح است پروژه های فناوری اطلاعات یا IT به علت کاربرد آن در بهینه سازی فرآیندهای سازمانی و همراستا بودن آن با رشد تکنولوژی، از مهم ترین و پیچیده ترین جنس پروژه ها است. هرچند فناوری اطلاعات روز به روز قابل اعتمادتر، سریعتر و ارزان تر می شود، اما هزینه ها، پیچیدگی ها و ریسک پروژه های IT همچنان رو به افزایش است و این موضوع باعث شکست تعداد قابل توجهی از پروژه های IT می گردد بنابراین این نوع از پروژه ها نیازمند راهکاری برای شناسایی و انتخاب متدولوژی مناسب مدیریت کارآمد و ساختاریافته آنها می باشد. در این مقاله، تلاش بر آن استوار گردید که ابتدا متدولوژی های مطرح مدیریت پروژه براساس شاخص های کلی شناسایی و ارزیابی گردد، سپس براساس نظر خبرگان و منابع معتبر در حوزه IT تخصصی سازی و نهایتا با استفاده از مدل تصمیم گیری تحلیل سلسله مراتبی AHP و براساس شاخص های اختصاصی، راهکاری برای انتخاب متدولوژی کارآمد مدیریت پروژه IT ارائه گردد.
کلیدواژه ها:
مدیریت پروژه، فناوری اطلاعات IT متدولوژی، کتابخانه زیرساخت فناوری اطلاعات ITIL، هیبریدی، چابک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1138206/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بشیری، محمدامین و حاجی یخچالی، سیامک،1399،شناسایی و انتخاب متدولوژی کارآمد مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات،هجدهمین همایش ملی دانشجویی مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/1138206
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، بشیری، محمدامین؛ سیامک حاجی یخچالی)
برای بار دوم به بعد: (1399، بشیری؛ حاجی یخچالی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- موانع ، راهکارها و پتانسیل ارزش های معماری در توسعه صنعت توریسم (نمونه موردی ارومیه)
- کاربرد نانوسیلیس در خصوصیات مکانیکی مخلوط های بتنی با رویکرد توسعه پایدار
- عیب یابی هوشمند سازه ها با استفاده از مدل جایگزین مبتنی بر بهینه سازی و شبکه عصبی مصنوعی
- کاهش اثر نویز پاسخ ها توسط تبدیل موجک گسسته در روند عیب یابی سازه ها با الگوریتم رگرسیون بردار پشتیبان موجکی
- مطالعه تجربی در مورد جذب انرژی مواد متخلخل پر شده از سیال مگنتورئولوژیکال
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.