سال انتشار: 1398
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دانشجویی آمار
کد COI مقاله: ISSSC02_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 41
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه کریگیدن و اسپلاین رویه نازک برای درونیابی داده های فضایی
چکیده مقاله:
برای درونیابی داده های فضایی می توان از دو روش کلی بهره برد. روش اول روش قطعی است که اسپلاین ها از جمله آن هاست. روش دوم، غیر قطعی است که کریگینگ جزو این روش هاست.در این تحقیق، ابتدا مروری بر روش های اسپلاین رویه نازک و کریگینگ شده است. سپس به مطالعه عملکرد این دو روش پرداخته شده است و به عنوان ارائه کاربردی از آنها، یک مجموعه از داده های واقعی مربوط به رطوبت نسبی هوا در 148 ایستگاه سینوپتیک در ایران به کار گرفته شده است. علاوه بر این، در مطالعه ای با استفاده از شبیه سازی به بررسی عملکرد دو روش پرداخته شده و تاثیر اندازه نمونه و نوع تغییرنگار مورد مطالعه قرار گرفته است. در نهایت، با بکارگیری شاخص های اعتبارسنجی متقابل به تفکیک اندازه های نمونه و تغییرنگارهای نظری متفاوت، مطالعه دو روش اسپلاین رویه نازک و کریگینگ تحت شرایط مورد نظر انجام شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1138061/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خسروی باراندوزی، فاطمه،1398،مقایسه کریگیدن و اسپلاین رویه نازک برای درونیابی داده های فضایی،دومین کنفرانس ملی دانشجویی آمار،تهران،،،https://civilica.com/doc/1138061
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، خسروی باراندوزی، فاطمه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، خسروی باراندوزی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- برآورد میزان سود بانکی مشتریان شعب بانک آینده شهر تبریز در سال 1396 با استفاده از رگرسیون لجستیک
- برآورد از دست رفتن مشتریان دیجی کالا با استفاده از مدل رگرسیونی لجستیک
- A Variance Shift Model for Detection of Outliers in the Mixed Ridge Model
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.