سال انتشار: 1398
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دانشجویی آمار
کد COI مقاله: ISSSC02_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 36
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برآورد میزان سود بانکی مشتریان شعب بانک آینده شهر تبریز در سال 1396 با استفاده از رگرسیون لجستیک
چکیده مقاله:
با توجه به تولید حجم انبوهی از داده ها امروزه استفاده از روش ها داده کاوی برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر از داده های خام به طور گسترده استفاده میشود. رگرسیون لجستیک یکی از روش های آماری مورد استفاده در داده کاوی است که کاربرد زیادی دارد. در مقاله ی حاضر، از رگرسیون لجستیک جهت برآورد اینکه یک مشتری سود بالای 18 درصد برای سپردهی خود دریافت می کند یا نه استفاده شده است که بعد از اعمال مدل روی داده های خام شعب بانک آینده ی شهر تبریز در سال 1396 ، مدلی برای برآورد حاصل شدهاست و همچنین با تقسیم داده ها، به دو بخش آموزش و اعتبارسنجی، نحوه ی کارکرد مدل مورد بررسی قرار گرفته است که مشخص می شود مدل با 84 درصد دقت روی داده های آموزشی و 3 درصد کاهش دقت روی داده های اعتبارسنجی، عملکردخوبی دارد و قابل استناد و استفاده است
کلیدواژه ها:
داده کاوی، آمار، یادگیری ماشین، رگرسیون، رگرسیون لجستیک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1138060/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصرتی سهلان، نسترن،1398،برآورد میزان سود بانکی مشتریان شعب بانک آینده شهر تبریز در سال 1396 با استفاده از رگرسیون لجستیک،دومین کنفرانس ملی دانشجویی آمار،تهران،،،https://civilica.com/doc/1138060
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، نصرتی سهلان، نسترن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، نصرتی سهلان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه کریگیدن و اسپلاین رویه نازک برای درونیابی داده های فضایی
- برآورد از دست رفتن مشتریان دیجی کالا با استفاده از مدل رگرسیونی لجستیک
- A Variance Shift Model for Detection of Outliers in the Mixed Ridge Model
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.