بررسی اثر دما و تیمارهای مختلف شیمیایی جهت افزایش طول عمر گلهای بریده رز رقم baccara
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: اولین همایش ملی تکنولوژی تولیدات گلخانه ای
- کد COI اختصاصی: GREENHOUSE01_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1417
نویسندگان
اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
دانشجوی سابق کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
چکیده
گل رز در سطح وسیعی از جهان برای تولید گلهای بریده کشت می شود در ایران نیز پرورش و فروش آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است به همینعلت افزایش طول عمر و کیفیت پس از برداشت گل بریده رز از نظر اقتصادی بسیار مهم است بدین منظور ازمایشی در قالب یک طرح اماری فاکتوریل با پایه کاملا تصادفی برروی گلهای بریده رز رقم با کارا انجام گردید گل های بریده که در مرحله اغاز باز شدن گلبرگ ها برداشت شده بودند ابتدا با محلولهای شیمیایی شامل نیترات نقره 150 پی پی ام + ساکارز 3% + اسید سیتریک 100 پی پی ام ، سولفات الومینیم 500 پی پی ام + ساکارز 3% + اسید سیتریک 100 پی پی ام تیوسولفات سدیم 800 پی پی ام + ساکارز 3% + اسید سیتریک 100 پی پی ام هیدروکسی کینولین سولفات 300 پی پی ام _ ساکارز 3% + اسید سیتریک 100 پی پی ام و اب مقطر به عنوان شاهد به مدت 24 ساعت تیمار شدند سپسدر اب مقطر و در دو دمای 4 و 22 درجه سانتی گراد قرارگرفتند. تاثیر تیمارهای اعمال شده بر روی طول عمر و صفات دیگر شامل وزن تازه قطر گل، تعداد برگهای زرد شده درصد خم شدن یقه مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج نشان داد که دمای 4 درجه سانتی گراد نسبت به دمای 22 درجه سانتی گراد برطول عمر گل ها به طور معنی دار موثر بوده است.کلیدواژه ها
رز، گلهای بریده، با کارا، تیمارهای شیمیایی، طول عمر پس از برداشتمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.