سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ABUCONPA01_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 37
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقص اتحاد درمانی و علاقه اجتماعی در کاهص اضطراب اجتماعی
چکیده مقاله:
هدف از انجام این پژوهش بررسی نقش اتحاد درمانی و علاقه اجتماعی در کاهش اضطراب اجتماعی بوده است. این پژوهش بر اساس هدف، کاربردی و بر مبنای روش، توصیفی- تحلیلی و از نوع همبستگی بوده است. جامعه آماری این پژوهش مراجعین به مراکز مشاوره در سطح شهر تهران که دارای مشکل اضطراب اجتماعی با تعداد 326 نفر تعیین شده است. با استفاده از فرمول کوکران، حجم نمونه آماری 177 نفر به دست آمد. با توجه به نمونه محدود آماری، از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد. سه پرسشنامه فرم کوتاه اتحاد درمانی پرسشنامه علاقه اجتماعی، پرسشنامه اضطراب اجتماعی ابزارهای گردآوری داده ها در این پژوهش بودند. نتایج نشان داد اتحاد درمانی در کاهش اضطراب اجتماعی نقش دارد.همچنین علاقه اجتماعی نیز در کاهش اضطراب اجتماعی نقش دارد.
کلیدواژه ها:
اتحاد درمانی، علاقه اجتماعی، اضطراب اجتماعی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1136984/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشهدی، نجمیه السادات،1399،نقص اتحاد درمانی و علاقه اجتماعی در کاهص اضطراب اجتماعی،کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی،شیروان،،،https://civilica.com/doc/1136984
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، مشهدی، نجمیه السادات؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، مشهدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.